Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Întîlniri periodice ale constructorilor de amplificatoare

Vizitator

Postări Recomandate

Pai ne ocupam ca si pina acum de organizare daca este, doar sa ne spui daca chiar a fost vre-o neregula data trecuta, sa nu repetam greseala...

Am mai intrebat asta, si mai intreb inca o data, vreau sa fiu (fim) sigur(i) 100% ca nu a fost vre-o problema, cit de mica...

Sau daca a fost, sa facem astfel incit sa o evitam pe viitor.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Pai ne ocupam ca si pina acum de organizare daca este, doar sa ne spui daca chiar a fost vre-o neregula data trecuta, sa nu repetam greseala...Am mai intrebat asta, si mai intreb inca o data, vreau sa fiu (fim) sigur(i) 100% ca nu a fost vre-o problema, cit de mica...Sau daca a fost, sa facem astfel incit sa o evitam pe viitor.

Nu a fost nici o problema,probleme am eu,uneori cind ma "inerveaza" unele persoane,de pe forum.
Link spre comentariu

Ahaaaaaaaaa, eu m-am decis sa nu ma mai "inervez" cu chestiile de pe forum, poate ai-(ti) observat ca in ultima perioada am evitat tot ce este "contradictoriu" si  generator de flame-uri...

Ook, pai facem intr-o luna o intilnire?

Pe la sfirsitul lui Martie, sa fie si frumos afara?

Eu aduc V2 mini complet, si boxele mele "de casa", pe compresie 24Hz-40kHz.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Ma gindesc sa facem o intilnire chiar la mine acasa, evident amplificatoare tranzistorizate. Singurul inconvenient ar fi ca la mine nu se fumeaza deloc in casa. Poate pina atunci termin si un V2 mini, sa-l putem asculta, masura, evident orice creeatie se poate testa, masura etc. Va fi intr-o Simbata sau Duminica (preferabil) Ce ziceti?

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Nu mai am nicio legatura de colegialitate cu acel domn, au fost niste neintelegeri.Daca vom organiza in alta parte, voi posta in acest topic detaliile.Ce aveai de prezentat?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Eu am sala la munca de 150mp plina cu prize(10kW si daca e cazul si trifazat), goala toata,foarte curata, rezonabila si ca sunet, cat de cat si locuri de parcare. Singurul inconvenient este ca ceva ceva costa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări