red93 Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 În sfârșit am găsit și eu un pic de timp să scriu pe forum... În primul rând mulțumiri lui Viorel pentru găzduire și lui Leco pentru organizare. Mi-a plăcut foarte mult că atmosfera a fost degajată. Toată lumea a admirat și a criticat amplificatoarele și s-au făcut multe audiții și măsurători. Personal consider că toate amplificatoarele au făcut cinste posesorilor și creatorilor dar, trebuie să recunosc însă că sunt un pic părtinitor în favoarea Electrocompaniet-ului, care arată foarte bine și se aude pe măsură . Felicitări pentru un eveniment reușit!!! Link spre comentariu
fritz_vali Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Asteptam filmarile cu mare drag. Nu cred ca sunt singurul care abia asteapta! Link spre comentariu
Vizitator Miteata Nicolae Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 (editat) Salutare tuturor Filmuletzele sau incarcat marea majoritate din ele. Nu inteleg la ce drepturi de autor se refera cei de yt ca au pus mute la part 5,6,7 restul de aud si inca foarte bine. Am descarcat de pe yt la rezolutia 720p am loat part 8,9,10,11 abea asteptam sa vad si sa aud.Din telefon ce am filmat se auzea varza prea multa putere acustica pt micofonul telefonului. Desi el filmeaza 1080x1920 full sunetul e praf. Editat Ianuarie 11, 2016 de Miteata Nicolae Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Inca se urca filmuletele dar voi pune link-urile cind termin ca sa fie urmarite in ordine. Este vorba despre copyright de melodie, au dreptul sa blocheze sunetul daca se plinge cineva care detine acele drepturi asupra materialului. Link spre comentariu
gn2009 Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 felicitari tuturor ce au muncit sa organizeze asa ceva, eu unul am participat , dar doar pt a audia diferite amplificatoare de diferite tipuri si clase. ce pot sa va spun (ca si observatie personala) este ca daca optimizezi sursele si se asculta pe incinte de mare calitate, diferentele dintre amplificatoare devin tot mai mici. toata lumea poate confirma-cind delia a inceput sa cinte toti au ridicat din sprincene a mirare. pe mine cel mai mult m-a impresionat Quadul lui NOSTALGIC, dar aici tine si de ureche , conditii de testare care nu au fost intotdeeauna identice, si de ce nu si gusturi. dar mie personal mi s-a parut cel mai cald sunet. si oricum nu a cintat mai mult de 10 min. fiinca erau multe amplifuri la rind pt. ascultat.. inca o data multumiri organizatorilor si lui Viorel pt sala. la urmatoarea poate vin si eu cu ceva construit de mine ... daca se mai tine desigur Link spre comentariu
FRobert Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Nu pot sa zic nimic nou, decat multumiri pentru cei care au facut posibila aceasta intalnire. Desi era prima intalnire a mea cu "colegii de suferinta" in domeniul amplificatoare audio, a fost o atmosfera de parca ne-am fi cunoscut de o vesnicie. Din pacate timpul a fost prea scurt ca sa pot sa fiu atent la toate, si imi pare rau ca mi-a scapat QUAD 405, in liceu un prieten s-a apucat s-al construiasca, n-a reusit, a ramas un proiect mort pentru noi la vremea respectiva (din pacate construiam dupa "retete", din revistele de specialitate, fara sa ne gandim ce si cum) nu demult am aruncat cablajul defrisat de piese, zacand in beci. Deasemeni am avut ocazia sa vad celebrele teste Leco. Daca as avea fabrica in domeniu, el ar fi singurul colaborator (nu-mi permit termenul de angajat) la cercetare/ dezvoltare si o gramada de chinezi la asamblari. Intr-un cuvant a fost a intalnire reusita cu oameni minunati. Totodata tin sa multimesc pentru dl. Mihai (Hyper2283) pentru informatiile pretioase in ceea ce priveste iraudamp. Cu respect Robert Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Facut curat, nu fac reclama mascata. Cine doreste sa vada filmarile, sa imi dea mesaj privat pentru a-i da link la canalul meu YT. Atentie sint in format 4K rezolutie 3840/2160 pixeli, pentru cine are monitor 4K si scula performanta (PC). Link spre comentariu
Savu Vio Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Ca sa poti continua. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Facut curat, nu fac reclama mascata. Cine doreste sa vada filmarile, sa imi dea mesaj privat pentru a-i da link la canalul meu YT. Atentie sint in format 4K rezolutie 3840/2160 pixeli, pentru cine are monitor 4K si scula performanta (PC). Link spre comentariu
daniel_88 Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Mamă ce mă oftic că nu am fost şi eu.... Link spre comentariu
Hyper2283 Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 (editat) Multumim pt efort Leco. Editat Ianuarie 11, 2016 de Hyper2283 Link spre comentariu
daniel_88 Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 (editat) Păcat, nu ascultăm nimic, doar vedem sculele dar nu le şi auzim L.E.: Astea ultimele se aud Editat Ianuarie 11, 2016 de daniel_88 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum