zsjkuki Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 Salutari Niste filmari daca se poate sa faceti pentru cei care nu pot sa fie prezenti la eveniment.Cred ca este mai multa lume care nu poate veni(mai ales din tara). Multumim si spor la treaba. Link spre comentariu
FRobert Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 O sa avem si un mixer, sau sursa de semnal mai marisor?, deoarece cu laptopu nu am reusit sa trag mai mult din amplif decat aproximativ 300W/8 ohm. Cand am facut masuratorile aveam setat generatorul de semnal la 5Vpp, si cu potentiometrul cam la treisferturi am reusit sa-l pun in protectie cu iesire de 80V si 7A. Am intrare pe RCA, si iesire ceva banana cu arc. Aduc cablu jack 3.6 - RCA stereo, cablu speakon - speakon 10 metri. si cablu cu mufa speakon pe un capat. Link spre comentariu
Hyper2283 Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 80 V rms...sau 80Vpp...7A?.??pe 8R 'da cu virgula'. Link spre comentariu
FRobert Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 Am postat o filmare mai inainte cu masuratori, unde sonda era setat la x10. Montajul este alimentat cu 2*56V, si este conectat in punte. Masurarea de 80V l-am facut pe iesirea bridge. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 Placa mea de sunet externa pe care am folosit-o la toate intilnirile scoate 2Vrms/0db, iersirea este stereo jack 6,3mm L-R Link spre comentariu
Hyper2283 Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 La Am postat o filmare mai inainte cu masuratori, unde sonda era setat la x10. Montajul este alimentat cu 2*56V, si este conectat in punte. Masurarea de 80V l-am facut pe iesirea bridge.LA 80 V rms pe 8 R trebuie sa ai aprox 10 Amperi prin sarcina la o masuratoare corecta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 Am pregatit tot, ma bag la nani, la 07:00 trezirea! Sa mai ia cineva o tripla! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 Cam asta se intimpla acum. Link spre comentariu
Vizitator Miteata Nicolae Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 Felicitari tuturor a fist o intalnire memorabila am avut din fericire multe amplifuri de testat si ascultat Apliful clasa d a facut deschiderea Leco trebuie sa fac rost de basi in genu ala suna demential am si eu unul de 15 dar nu se aude prea bine mai ales ca nu am o sursa de dat un samnal bun si curat In rest Respect pt cei ce au facut amplifuri manual si surse !!! Link spre comentariu
Vizitator Miteata Nicolae Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 Placa mea de sunet externa pe care am folosit-o la toate intilnirile scoate 2Vrms/0db, iersirea este stereo jack 6,3mm L-RCe placi audio au fost folosit pentru semal se auzea perfect foarte clar si bine Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 Audio 2 DJ din laptop (2Vrms/0db), mai departe nu stiu, analogic intrebati colegii (in special Costin MLGore), eu am stat de masuratori. Link spre comentariu
MLGore Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 In primul rand multumiri Viobio pt. gazduire, sala e super OK.Mi-a placut intalnirea, in special pt. ca nu s-a dorit a fi ceva versus ceva. Au fost amp-uri de toate natiile:clasa AB, clasa D, DIY, de fabrica: Leco V2 si V3, clasa D modificata , DIY clasa D, DIY Quad 405, DIY Sorteh, DIY Mosfet iar de firma am avut Electrocompaniet, Marantz, Panasonic , Delia. Boxe am avut Electrovoice si diy cu Fostex de 20cm banda larga+ tweeter, iar ca surse , pe langa laptop+placa sunet Audio2 Dj , un DAC mic , nu stiu marca si modelul , CD player Denon DCD 1800 si un deck Akai gx-f91 pe care tocmai ce l-am terminat de reglat si l-am adus de curiozitate sa-l aud cum suna.Leco a stat cu osciloscopul pe amp-uri, ne-a lasat sa ne facem de cap la fire.Eu am adus decanele de varsta ale intalnirii: preu+final Akai PR-A04 + PA-W04 din 1980 , deck GX-F91 din 1982 si cd Denon DCD 1800 din 1983.O intalnire reusita si constructiva. Link spre comentariu
Vizitator Miteata Nicolae Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 (editat) Sal as vrea sa inbunatatesc sunetul la intrarea amplifului "clasa d" ca am cam slab sursa (placa audio din pc ) si daca fortez bag doar distorsiuni multumesc Editat Ianuarie 10, 2016 de Miteata Nicolae Link spre comentariu
[i_unit] Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 Incintele cu Fostex mi-au lasat o impresie de sunet placut per ansamblu, dar am remarcat urechiometric o prezenta exagerata in zona 600-1000hz. Datele tehnice ale difuzorului, precum si proiectul recomandat, se gasesc aici: http://www.teamaudio.fr/media/catalog/product/datasheet/fostex/FF-WF_series.pdf Metoda de masurare corespunde cel mai degraba standardului aes2-1984 republicat in 2003 si 2012 http://www.aes.org/publications/standards/search.cfm?docID=12, documentatia se gaseste aici: http://diy-audio.narod.ru/litr/AES2-1984-r2003.pdf Extragand raspunsul in frecventa si aplicand corectia baffle-step corespunzatoare incintei in care a fost amplasat, este usor de verificat ca urechea nu m-a inselat: Link spre comentariu
Nostalgic Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 O intilnire frumoasa si fructuoasa , testari amplifuri Diy, comparatii intre clase de functionare,a predominat clasa D, nici nu aveam pretentia sa domine clasa AB, de...clasa D este de actualitate.Schimb de experienta, pareri , date tehnice. Sincer o spun, mi-a placut,si-mi doresc sa mai avem asemena intilniri, sa venim cu amplifuri construite in perioada dintre intilniri.Multumesc initiatorului DjLeco si gazdei Viobio. Va multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum