Vizitator Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Facut curat, nu fac reclama mascata. Link spre comentariu
red93 Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Felicitări pentru inițiativă și bunăvoință Leco și Vio!!! Eu încerc să vin dacă se ține. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Multumim! Am editat in primul post al topicului, lista celor ce ar dori sa participe, voi updata in caz de noutati. Va astept sa postati cei care doresc sa vina! Sa lasam chestiile personale, ambitiile, contrele, deoparte si sa ne intilnim ca adevarati oameni si colegi! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Inca asteptam doritori sa se inscrie... Link spre comentariu
sk24bpo Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 O sa incerc sa conving patronul noului brand care e in curs de lansare sa imi dea voie pentru o zi sa va prezint noua bijuterie la care am lucrat 2 ani. Nu arata ca un amplificator home-made, DIY, dar pana la urma si comercialul tot din zona DIY s-a nascut... Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Facut curat, nu fac reclama mascata. Link spre comentariu
sk24bpo Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Nu mai este nevoie, mi-a reamintit nevasta-mea ca in ianuarie suntem juma de luna la plaja. Imi cer scuze Leco ca era sa va incurc... inca odata, mii de scuze. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Nu-i bai, doritorii sint asteptati sa dea cu "vreau si eu". Se poate veni si cu o scula brand name, nu se supara nimeni, chiar m-as bucura sa avem ceva referinta ca termen de comparatie. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Nu vrea nimeni sa vina? Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Salut ! Vin si eu la intalnire doar daca este alta duminica decat cea de pe 10 ianuarie. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Oki, va fi sigur pe alta data, nu pe 10 ianuarie, deci trecem si Pufuletz pe lista participantilor. Hai, si altii care vor sa participe! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Sus, sa vada lumea, pot veni si ascultatori, dar preferam daca se poate si cu ceva aparate. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Facut curat, nu fac reclama mascata. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Am mai pus inca 2 colegi (de ai mei) in lista Link spre comentariu
Vizitator Valos Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Salut, as putea sa aduc si eu un final de 'brand' si anume audiosource amp3 , asta daca nu cumva se vor strange prea multe aparate si nu ne va ajunge timpul sa le ascultam cum trebuie pe toate. Si daca am posibilitatea si e loc aduc si o pereche de boxe tot cu difuzoare fostex cu incinte open back si cu aceleasi tweetere pe care le aveau si incintele micutze de duminica. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum