MoshuLeo Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Buna ziua.Va rog daca are cineva manualul service de la aceasta masina de spalat care a fost vanduta si in Romania.Este cu programator mecanic Crouzet TYPE 2000 H2 u2002/4004 124620402. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
crmn1 Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 de ce nu specificati defectul masinii? credeti ca schemele se gasesc pe toate drumurile? jumatate din defecte se regasesc in circuitele auxiliare si nu in programatorul mecanic Link spre comentariu
MoshuLeo Postat Decembrie 1, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Da ai dreptate schemele nu se gasesc pe toate drumurile,de aceea am intrebat pe forum.Daca programatorul nu inchide contactul C2-R1 si S1-S2 pe nici unul din cei 60 de pasi tu ce crezi este defect unul circuitele auxiliare sau progamatorul? Eu sunt capabil sa-i fac schema dar din pacate acum am mana dreapta in gips si de aia am cerut schema pe forum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum