ionescu liviu Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 salut. am o intrebare kre probabil k e banala :rolleyes: cum se leaga mai multe difuri intr-o boxa astfel incat puterea pe kre boxa o primeste sa se imparta la fiecare ? Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Martie 3, 2007 Autor Partajează Postat Martie 3, 2007 p.s. in serie sau in paralel? Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 corect!!! (in serie sau in paralel) in functie de necesitate (adica rezistenta , putere ... "chef :lol") Link spre comentariu
Vizitator Rafy Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 " puterea pe kre boxa o primeste sa se imparta la fiecare" decii in paralel :weedman: Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Martie 3, 2007 Autor Partajează Postat Martie 3, 2007 am deja un amplificator prin casa ce provine de la o combina audio veche (din aceea in forma de cub cu etaje) kre nu are boxe si vreau sa ii fac unele. e destul de puternica, nu stiu exact cat, pe ea scrie 145 W, are 4 iesiri. nu stiu exact c varsta are insa e zdravana, facuta in korea, firma e fisher si e printre primele sist. audio kre aveau cd player. acum nu cred k mai exista aceasta firma. un prieten mi-a dat 2 difuri moca cik "poate faci tu ceva cu ele" el a vrut sa faca boxe pana si-a luat un sist. 5.1, eu n-as da banii pe unul ca nu ma pasioneaza aceste sist. (nu zic ca nu sunt bune). este vorba despre 2 subwoofere d la firma SAL model SBX 1620 (stiu nu e o firma f buna, sunt fabricate in china si montate in ungaria, c combinatie ). cica au 50 W nominal si 80 W admisibili (dar io cred k se lauda , macar sa aiba cat zic ei) si le-am pus un pic la amplificator sa vad cum se comporta, volumul acestuia e gradat de la 0 la 10 si p la 4 diful deja isi da duhu. am mai observat k scoate si medii putin (sau putin mai mult), oricum combina asta nu cred k a vazut vreodata woofere k pe vremea aceea nu cred k erau asa populare. c ar trebui sa fac sa nu se mai auda si mediile in ele, exista niste filtre, ceva? si c difuri d inalte ar fi merge cu ele? k nu as vrea sa mai iau si d medii. Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Martie 3, 2007 Autor Partajează Postat Martie 3, 2007 oricum eu as merge in continuare p difuri SAL si alte firme asemanatoare din cauza bugetului si din cauza faptului k eu nu-s pretentios si nu vreau sunete de buna calitate, mai degraba putere. nu stiu dak astea 2 woofere sunt destul d puternice (io zic k nu k mie imi plac basii si sigur o sa mai iau 2 mai puternice un pic dar mai vad), eu fac aceste boxe pt ascultat in casa, macar sa dau 2 petreceri pe an la mine acasa, si cand le dau nu dau petrecere gen "pe strada", dau in casa. si kiar n-am nici o idee ce tweetere sa le iau. Link spre comentariu
Vizitator Rafy Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 1 pune niste poze cu ampu si difurile sa vedem si noi despre ce este vb 2 daca zici ca la 4 "isi dau duhu" difuzoarele asta inseaman 2 lucrurii A:orii e prea puternic ampu (da nu cred)B: da distorsiuni ft marii :smt006 si daca te mai joci cu difurile asa s-ar putea sa le arzii :axe: Link spre comentariu
radue Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 Asculta-l pe Rafy si scrie naibi in romana ! ( fara "k" in loc de "ca" pt ca aici nu esti pe messenger sau pe mIRC ) Si modifica-ti si posturile anterioare sa arata cum trebuie, pe roamana. Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Martie 4, 2007 Autor Partajează Postat Martie 4, 2007 difurile le gasiti aici http://213.163.44.150/jsp/folap.jsp?old ... 1.03.01.03 (cel de jos) Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Martie 4, 2007 Autor Partajează Postat Martie 4, 2007 boxele le voi face din lemn de brad iar constructia lor nu e o problema. Am si niste schite de la SAL cu niste boxe cu difurile astea pe care le am insa nu gasesc mediile si inaltele prezentate nici macar pe site-ul lor. Ce medii si inalte ar merge cu acest(e) subwoofer(e) pe care le am?Si ce sa fac ca sa nu se mai auda si medii in ele - niste filtre ceva (nu ma pricep deloc la filtre) presupun ca nu le pot lasa asa , sau...... Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Martie 4, 2007 Autor Partajează Postat Martie 4, 2007 stiu ca pozele nu sunt prea reusite. eu sunt de vina nu aparatul (ma grabeam) Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Martie 4, 2007 Autor Partajează Postat Martie 4, 2007 stiu ca am zis ca nu au boxe, de fapt au niste boxe tot fisher de la un casetofon si sunt foarte slabe, si la combina asta ascult cu aceste boxe de mult timp si se aude bine (nu distorsoneaza ampu, dupa parerea mea) se vad boxele in poze putin, sunt din plastic si le-am pus asa, ca sa am la ce asculta. Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Martie 4, 2007 Autor Partajează Postat Martie 4, 2007 ms pt ajutor dar m-am rezolvat. mi-a luat o vreme pana sa descifrez denumirile din schita care este scrisa in maghiara cred. am tot ce imi trebuie, toate dimensiunile, sper sa gasesc si difurile de inalte de care am nevoie si gata. eu zic ca duce fara probleme ampu` asta. are 4 iesiri si daca imi place ce iese mai fac 2 boxe la fel, daca nu imi place......(sa nu luam in calcul aceasta optiune) :smt003 oricum nu ma astept prea mult de la astfel de difuri .....dar sunt nerabdator o iesi ceva avand in vedere ca sunt proiectate de cineva mai cu cap. schitele le gasiti la http://www.elforum.info//files/sal_108.pdf daca vrea cineva sa le vada. :smt006 bafta!!!! Link spre comentariu
ice_shadow Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 Fara suparare, dar scrie totul intr-un singur post! :toimonster: Link spre comentariu
radue Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 Exact !Daca mai vad 2 posturi de ale tale intr-un singur topic unul dupa altul ramai fata topic :axe: :axe: :axe: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum