Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut dump tv crt Schneider STV21-200 sasiu CTU-AA

Metatron

Postări Recomandate

Salve! Da Ovidiu,am pus alt dump si nu se mai opreste si am cei 8v. Acum vreau sa intru in meniul service si nu reusesc.Asta e ultima problema la el. Apas pe osd si menu de pe panou,dar nu merge,adica nu apare S in stanga jos. In service vreau sa intru sa micsorez V size-ul.

Și defectul era în dump corupt sau în componentele sugerate de mine? Dacă puneți la loc dump-ul original ce se întâmplă, se oprește din nou sau nu?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Metatron

15

• Florinel TV

6

• adydep

6

• FLORIN IORDACHE

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

As mai avea o ultima problema la acest tv si anume ca nu reusesc sa inlatur o cursa inversa cadre care apare doar pe unele canale,nu pe toate. BV e facut cu TDA 8357J. Are cineva vreo idee?

Link spre comentariu

As mai avea o ultima problema la acest tv si anume ca nu reusesc sa inlatur o cursa inversa cadre care apare doar pe unele canale,nu pe toate. BV e facut cu TDA 8357J. Are cineva vreo idee?

pune o poza

eu as crede cai din conzi din bv dar daca postezi o poza sa vedem ce si cum face

Link spre comentariu

Și defectul era în dump corupt sau în componentele sugerate de mine? Dacă puneți la loc dump-ul original ce se întâmplă, se oprește din nou sau nu?

Defectul era cel indicat de d-l <ovidiuiosif> 90% , cred ,pt. ca am avut recent un defect absolut identic. Iar despre intratul in service am incercat toate variantele si nu am reusit (inclusiv vreo 10 dumpuri).

Link spre comentariu

Daca banuiti ca este defect TDA8357J,va recomand inlocuirea cu TDA8356,net superior(intr-adevar difera capsula,dar pinii au aceiasi ordine),si merge brici!!!
Link spre comentariu

Da,defectul era cel spus de Ovidiu Iosif,adica era corupt dump-ul. Nici eu nu am reusit nici pana acum sa intru in service,cu toate ca am probat multe dump-uri,ca si tine Lucian. Practic am nevoie sa intru in service ca sa micsorez un pic dimensiunea care e prea mare si imi musca din burtiera de jos de la programele de stiri unde pun ei stirile. Nu gasesc prin casa acum aparatul foto Florin. Dar e o cursa banala cadre doar o stii si tu cum arata,doar in partea superioara 4 linii intrerupte oblice,numai pe tvr1,tvr2,antena 1 si inca vreo 2 sau 3.

Editat de Metatron
Link spre comentariu

In cazul in care nu reusiti sa intrati in service pentru reducerea sau marirea dimensiunii verticale se intervine asupra rezistorului indicat cu sageata ,dupa cum urmeaza: -pentru scaderea dimensiunii ,se mareste valuarea cu 0,1Ohm pana la 0,5 Ohm,-pentru cresterea dimensiuni ,se reduce valuarea tot cu0,1 Ohm pana la 0,5 Ohm. Aceste operatiuni se fac prin tatonare,pana la obtinerea dimensiunii dorite.

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări