Metatron Postat Decembrie 1, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2015 (editat) Vreau sa intru in meniul service la acest sasiu si am aflat ca se face tinand apasate tastele OSD de pe telecomanda si meniu de pe panou mai mult de 4 sec.,pe canalul 75. Eu am o telecomanda rc8207 si nu am tasta OSD pe ea si nici tasta INSTALL,dar in rest imi face toate functiile. Ce pot face? Sincer nici nu stiu cum arata simbolul de la tasta OSD. Are cineva idee ce pot face? Ps: Mai am si o telecomanda 3026 in casa. Editat Decembrie 1, 2015 de Metatron Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 (editat) Merge cu : RC2143 (originala) ; RC8205 ; P1696 sau RC7507 (comanda INSTALL se realizeaza apasand simultan cele doua butoane de pe ultimul rand) Editat Decembrie 1, 2015 de leoncris Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 (editat) Vedeti ca la CTU-AA se mai poate intra in service prin punerea la masa a unui punct de pe cablaj,indicat SERVICE(scrie in clar),sau prin punerea la masa a pinului KEY de la UOC Editat Decembrie 1, 2015 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
Metatron Postat Decembrie 1, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Nu am gasit scrisul service pe cablaj. Leo stiu ca merg telecomenzile astea,dar mie imi lipseste tasta OSD de pe telecomanda,si nu stiu cum sa o duplic cumva. Instalul il face cum ai zis tu si imi merge,dar eu vreau sa ajung in meniul service si cica imi trebe musai tasta OSD de pe telecomanda. Fara ea nu ajung la service. Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 aceasta este tasta OSD Link spre comentariu
Metatron Postat Decembrie 1, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Am incercat si nu merge. Am tinut apasat chiar si mai mult de 10 sec. si nimic. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Pentru a intra in meniul service se trece televizorul pe programul 75(pe care trebuie sa fie memorat un program) apoi, se apasa simultan, tastele OSD de pe telecomanda si MENU de la televizor, timp de cel putin 6secunde. Pe ecranul televizorului va apare litera S. Se apasa tasta OSD si meniul service va apare pe ecran. Selectarea se face cu tastele Pr+ si Pr- Modificarea parametrilor se face cu tastele Vol+ si Vol- Pentru iesirea din service se opreste televizorul de la intrerupator, sau se apasa una din tastele OSD , MENU , INSTALL Succes! Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 https://www.scribd.com/doc/92591442/DEPANATORUL-24 Link spre comentariu
Metatron Postat Decembrie 1, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Am incercat asta Florin dar nu mere,exact asa cum ai scris tu. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 mai incearca pentru ca asa se intra in service la sasiul asta verifica si meniul de la tv sa fie functional Link spre comentariu
Metatron Postat Decembrie 1, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Nu mere,am tot incercat. Meniu de pe panou merge,si osd de pe telecomanda merge. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Se mai vorbeste si pe acest linck :http://www.elforum.info/topic/56386-tv-schneider-nu-cauta-programe/ despre acest tv Schneider STV21-200 . Aaaa,si se mai vorbeste si in revista depanatorul 24 la pag.....9 despre acest tv Schneider STV21-200 . Dep nr24 pag 9.rar Link spre comentariu
ovidiuiosif Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Salut! Ovidiu am acolo cei 8v,si am inlocuit preventiv si cei 2 conzi,mersi mult!! Multumesc frumos Florin pt. cele 3 dump-uri cts-aa!! Eu nu înțeleg un lucru, ați înlocuit bc337 și dacă da s-a remediat defectul cu opritul? (apropo, eu as pune la loc dump-ul original) Link spre comentariu
Metatron Postat Decembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2015 (editat) Salve! Da Ovidiu,am pus alt dump si nu se mai opreste si am cei 8v. Acum vreau sa intru in meniul service si nu reusesc.Asta e ultima problema la el. Apas pe osd si menu de pe panou,dar nu merge,adica nu apare S in stanga jos. In service vreau sa intru sa micsorez V size-ul. Editat Decembrie 2, 2015 de Metatron Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 cu aceasta telecomanda ai incercat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum