Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut dump tv crt Schneider STV21-200 sasiu CTU-AA

Metatron

Postări Recomandate

Va salut! am nevoie de un dump pt. tv-ul de mai sus. Multifunctionalul e un TDA9350PS/N2/1/0508 si memoria e o 24c04 smd. Defectul e acesta: Pleaca din stand by,are sunet dar in loc de imagine are un rastru alb cu o cursa inversa pe toata suprafata ecranului de sus in jos,iar dupa 5 sec. pica in stand-by. Tensiunea de UG2 este reglabila intre 111v si 600v circa. Chiar si la tensiune mica de ug2 tot pica in stand-by. Am schimbat si finalul video tda6107, am verificat toate componentele de pe finalul video si sunt bune,si tot la fel face,deci nu e de acolo defectul. As incerca un dump nou daca cineva are. Multumesc mult tuturor!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Metatron

15

• Florinel TV

6

• adydep

6

• FLORIN IORDACHE

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Or fi 185V pe finalul video,dar cat este pe catozi?

Atentie  stiu ca memoria e smd,trageti fire si experimentati cu soclu si una normala(daca nu are loc in cablaj)

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

Pe cei 3 catozi am 165v circa. Am probat si cu finalul video scos si tot pica in stand by. Florin te gandesti ca tubul ar fi prost de imi spui sa incerc pe alt tub?

Pai asa am sa fac Andrei,ca de nu se exfoliaza pad-urile.

La multi ani si buni Andrei pt. azi!!! :40

Link spre comentariu

Am incercat primul dump al lui Bogdan si surpriza,nu mai cade in stand-by,dar vede foarte puricos. Nu gasesc nici meniul de cautare. Al doilea dump cel ctu-aa se comporta ca cel original al televizorului,adica cade in stand-by dupa 5 sec. fiind in imagine alba cu cursa inversa. Mai are cineva un alt dump? Multumesc celor care mi-au dat dump-uri!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări