Metatron Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Va salut! am nevoie de un dump pt. tv-ul de mai sus. Multifunctionalul e un TDA9350PS/N2/1/0508 si memoria e o 24c04 smd. Defectul e acesta: Pleaca din stand by,are sunet dar in loc de imagine are un rastru alb cu o cursa inversa pe toata suprafata ecranului de sus in jos,iar dupa 5 sec. pica in stand-by. Tensiunea de UG2 este reglabila intre 111v si 600v circa. Chiar si la tensiune mica de ug2 tot pica in stand-by. Am schimbat si finalul video tda6107, am verificat toate componentele de pe finalul video si sunt bune,si tot la fel face,deci nu e de acolo defectul. As incerca un dump nou daca cineva are. Multumesc mult tuturor!! Link spre comentariu
bogdan_bogdan889 Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Aveti dump-ul Dar revin cu o intrebare la acest sasiu rezistenta de 33 ohmi ce alimenteaza finalul video e ok . Din def descris pare sa nu ai 180v pe video Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Aveti dump-ul Eu unul nu vad nici un dump....dvs vedeti vreun dump ??? Link spre comentariu
bogdan_bogdan889 Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 SCHNEIDER (CTS-AA).rar Link spre comentariu
Metatron Postat Noiembrie 30, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Ba da Bogdane,e verificat,am 185 de volti pe finalul video. E bun acest dump de cts-aa? Sasiul meu e un ctu-aa,cu u si nu cu s. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 eu nu as crede ca dumpul este cu probleme incercati sasiul pe alt tub daca totu este in regula Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 (editat) Or fi 185V pe finalul video,dar cat este pe catozi? Atentie stiu ca memoria e smd,trageti fire si experimentati cu soclu si una normala(daca nu are loc in cablaj) Editat Noiembrie 30, 2015 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 si daca crezi cai din dump pune o memorie goala Link spre comentariu
Metatron Postat Noiembrie 30, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Pe cei 3 catozi am 165v circa. Am probat si cu finalul video scos si tot pica in stand by. Florin te gandesti ca tubul ar fi prost de imi spui sa incerc pe alt tub? Pai asa am sa fac Andrei,ca de nu se exfoliaza pad-urile. La multi ani si buni Andrei pt. azi!!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Totusi incercati si cu acest dump. CTU-AA.rar Link spre comentariu
Metatron Postat Noiembrie 30, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Am incercat primul dump al lui Bogdan si surpriza,nu mai cade in stand-by,dar vede foarte puricos. Nu gasesc nici meniul de cautare. Al doilea dump cel ctu-aa se comporta ca cel original al televizorului,adica cade in stand-by dupa 5 sec. fiind in imagine alba cu cursa inversa. Mai are cineva un alt dump? Multumesc celor care mi-au dat dump-uri!! Link spre comentariu
ovidiuiosif Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Eu cred că nu dump-ul e de vină acolo... căutați tranzistorul 7478 (Bc337) regulatorul de 8V și înlocuiți-l, eventual și cei doi condensatori din jurul său. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Pai daca ziceti ca merge si cu dumpuri pentru aceste chassis CTS-AA,atunci o sa va mai pot oferi eu vreo doua,trei dumpuri.... CTS-AA.rar schneider (cts-aa).rar (CTS-AA).ZIP Link spre comentariu
Metatron Postat Decembrie 1, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Salut! Ovidiu am acolo cei 8v,si am inlocuit preventiv si cei 2 conzi,mersi mult!! Multumesc frumos Florin pt. cele 3 dump-uri cts-aa!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum