Vizitator junior_way Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 Tatal meu a strans timp de 20 de ani toate revistele Tehnium si le are legate frumos pe ani. Acum ar vrea sa le vanda si m-am gandit ca aici ar fi locul unde ar fi oamenii interesati. Vrea sa le vanda cu 450 RON. daca este cineva interesat: [email protected] Link spre comentariu
Vizitator junior_way Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 Stiu, dar gandeste-te c asunt 20 de ani in care le-a strans si daca e sa calculezi pretul e mai mic ca la o revista de acum. Pe langa asta au valoare sentimentala si nu le da pe orice. pentru o colectie anticariat mie nu mi se pare mare. Link spre comentariu
Tavi Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 ma rog, daca o dai ca antichitate - obiect de colectie , da , de acordinsa trece-ti locatia la profil cand vinzi ceva Link spre comentariu
Vizitator junior_way Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 Tata sta in Targoviste, eu stau in Bucuresti. Le pot inmana personal in Bucuresti sau le pot trimite ramburs in tara. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum