Vizitator george iosif Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 satut zilele trecute am incercat sa imi pun un subwoofer mai mare la home cinema si din greseala am atins firele ....acum se aprinde si se inchide ...pls help Link spre comentariu
naetv Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 posibil final ars si intra in protectie fara ceva masuratori , cam greu - daca va pricepeti defacut si verificat tensiuni si finalii , in special cel de subwoofer , altfel apelati la cineva de meserie Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 (editat) La atingerea firelor sigur s-a produs scurtcircuit si s-a ars finalul Cu riscul de a primi observatii de la alti colegi, va recomand: daca nu va pricepeti, duceti-l la sectie(de reparatii)...daca nu demontati-l,si vom incerca sa va ajutam Editat Noiembrie 30, 2015 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
surubarila Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 http://elektrotanya.com/sharp_sd-at1000.pdf/download.html Schema aici. Link spre comentariu
naetv Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 La atingerea firelor sigur s-a produs scurtcircuit si s-a ars finalul (sau finalele,daca este etaj in punte). Cu riscul de a primi observatii de la alti colegi, va recomand: daca nu va pricepeti, duceti-l la sectie(de reparatii)...daca nu demontati-l,si vom incerca sa va ajutam in mare parte , la subwoofer , sint finali care si daca sint in punte sint in aceeasi capsula - si eventual si schema http://elektrotanya.com/sharp_sd-at1000.pdf/download.html si asta cu sectia - eu stiam de centru , de service , de sectie(de reparatii) nu prea am auzit asta asa , sa nu fii dezamagit " Cu riscul de a primi observatii de la alti colegi " Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Finalul corespunzator subwoofer este ICA 202 de tip SLA5515M,si este in clasa D Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum