Tomsa Cosmin Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Este buna schema? Mi se pare simpla pentru mine,are piese putine sia s vrea sa fac un kit Intrebarea mea este ce ce putere scoate in 4 si in 8 ohm si la ce tensiune Link spre comentariu
walldemar Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Schema nu se vede ... Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Nu-i aşa că te-a încîntat firma aia cu 200W şi că are trei piese? De ce se tot repetă schemele pocnitori? Am să propun o rubrică cu ''Aşa nu'' în care să fie arătate astfel de minuni. Link spre comentariu
flomar60 Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Pai ,Cosmine, nu te supara dar...ai prezentat un circuit imprimat!...nu o schema!...care dintre cei capabili sa raspunda la intrebarea ta crezi ca vor pierde timp sa ridice schema , sa o analizeze si sa mai si prezinte un raspuns?! Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Noiembrie 30, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Acuma este bine? am luat-o de pe un site si mi sa parut usoara pentru mine.De aia zm zis sa o pun aici sa vedeti si voi nu sa dau bani de pomana Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Ai ditamai topicul cu scheme, pus sticky. Alege de acolo, începi să mă enervezi cu cerutul schemelor. Caută şi singur! Link spre comentariu
Postări Recomandate