MifTy Postat Noiembrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2015 ... Stressmakere, am schimbat vârful, de 3 sau 4 ori, şi am schimbat şi rezistenţa (celelalte cumpărate nu se potriveau mecanic), acum o săptămână.tensiunea n-am verificat-o, ai dreptate, dar e cam ciudat să meargă alt letcon (de împrumut, deh), pus în aceeaşi priză când ăsta nu "are chef" să meargă corect.până la urmă o să verific dacă nu cumva pot pune în el o rezistenţă de hakko sau gordak (chestiuni mecanice şi de izolaţie, în cazul ăsta), şi termin aiurelile. între timp, am pe lista de cumpărături şi un letcon nou, la 220, ca şi ăsta, că pistolul... lege bătută-n cuie: când ai mai mare nevoie să faci nişte lipituri, fix atunci se rupe ansa! :)unde pui că am belit o şurubelniţă în linie ca să pot deşuruba alea 3 şuruburi de fixare fără să rup nimic... au alea "moţ" în mijloc, aşa că a trebuit să tai un şliţ în lama şurubelniţei... bine că era doar un bit! )))) Link spre comentariu
gica70 Postat Decembrie 5, 2015 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Singura explicatie ar fi ca varful este ceva compozit jumatate si cealalta jumatate metal! Altfel caldura trebuie sa se manifeste peste toata suprafata (prin conductie) chiar daca sursa de caldura ar fi aproape punctiforma. Link spre comentariu
sin Postat Decembrie 5, 2015 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 conteaza foarte mult sa te ...aliniezi cu polii magnetici ai pamantului!...apare o "interferenta electromagneticocuantica", care fugareste electronii inspre N-V!... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum