Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalent dioda supresoare 1.5KE15CA

Vizitator bobeleac

Postări Recomandate

Vizitator bobeleac

Buna ziua!

Pentru a realiza  o interfata de diagnoza ,am nevoie de o dioda supresoare ,in speta 1.5KE15CA (sau echivalenta ca valoare) bidirectionala cu tensiunea de strapungere VBR  la 14,3 volti ,dar nu gasesc un cod echivalent pentru aceasta . Un sfat competent mi-ar fi de un real  folos.Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• UDAR

2

• gauss

1

Top autori în acest subiect

Vizitator bobeleac

Scuze de intarziere,am cautat in oras,Focsani, la cele 2 magazine de profil si pe net la cele pe care le-am aflat navigand aleatoriu . Inainte de  a posta intrebarea legata de echivalenta diodei.am intrebat si pe la unele  minicentre de reparatii  telefoane.etc si era sa ''i-au bataie"  la figurat desigur :  ,, la ce iti trebuie  piesa ,mda  ,citeva cuvinte neinteligibile, iti trebuie un transil ,dai foc la masina cu diagnoza etc, mosfeturi   ,etc " .Asa ca usor ,usor am trecut la invatarea abc-ului electronicii. Scuze daca v-am deranjat ,intr-adevar doar pe acel site gasisem .Dupa mai aprofundate cautari am gasit ca dioda  1.5 ke15CA este echivalenta cu BZW 06-13B .

Editat de bobeleac
Link spre comentariu

Crezi ca se gaseste mai usor " echivalentul " ? ... ca idee , nu e o componenta prea curenta . Sanse mici sa o gasesti in magazinele " pe pamant " , dupa ce intri pe usa . In genere , au piese pentru depanatori , sau ceva comenzi neridicate de piese mai " aparte " . Din motive de stocuri si rulaj ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări