Vizitator bobeleac Postat Noiembrie 29, 2015 Partajează Postat Noiembrie 29, 2015 Buna ziua! Pentru a realiza o interfata de diagnoza ,am nevoie de o dioda supresoare ,in speta 1.5KE15CA (sau echivalenta ca valoare) bidirectionala cu tensiunea de strapungere VBR la 14,3 volti ,dar nu gasesc un cod echivalent pentru aceasta . Un sfat competent mi-ar fi de un real folos.Multumesc! Link spre comentariu
UDAR Postat Noiembrie 29, 2015 Partajează Postat Noiembrie 29, 2015 Cel mai competent ar fi să cumperi chiar dioda cu pricina . Se găsește ușor. Eventual pui două unidirecționale antiserie. Link spre comentariu
Vizitator bobeleac Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Corect asa ar fi ,dar nu gaseam pe codul diodei.Multumesc pentru sfat ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Te duci la un magazin mare, selectezi diode bidirectionale de 1,5kw si obtii de exemplu asta: http://www.tme.eu/ro/katalog/semiconductori_112140/#id_category=112802&s_field=artykul&s_order=ASC&visible_params=243%2C2%2C1088%2C35%2C234%2C10%2C36%2C229&used_params=36%3A24548%3B&page=1 Link spre comentariu
UDAR Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Așa , pentru informarea noastră , ar fi interesant să ne spui cum ai căutat și unde ai căutat de nu ai găsit ... Link spre comentariu
Vizitator bobeleac Postat Decembrie 5, 2015 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 (editat) Scuze de intarziere,am cautat in oras,Focsani, la cele 2 magazine de profil si pe net la cele pe care le-am aflat navigand aleatoriu . Inainte de a posta intrebarea legata de echivalenta diodei.am intrebat si pe la unele minicentre de reparatii telefoane.etc si era sa ''i-au bataie" la figurat desigur : ,, la ce iti trebuie piesa ,mda ,citeva cuvinte neinteligibile, iti trebuie un transil ,dai foc la masina cu diagnoza etc, mosfeturi ,etc " .Asa ca usor ,usor am trecut la invatarea abc-ului electronicii. Scuze daca v-am deranjat ,intr-adevar doar pe acel site gasisem .Dupa mai aprofundate cautari am gasit ca dioda 1.5 ke15CA este echivalenta cu BZW 06-13B . Editat Decembrie 5, 2015 de bobeleac Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 5, 2015 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Crezi ca se gaseste mai usor " echivalentul " ? ... ca idee , nu e o componenta prea curenta . Sanse mici sa o gasesti in magazinele " pe pamant " , dupa ce intri pe usa . In genere , au piese pentru depanatori , sau ceva comenzi neridicate de piese mai " aparte " . Din motive de stocuri si rulaj ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum