Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Goodmans GTV376VCR

mariantoader82

Postări Recomandate

Va salut , acest televizor a fost adus din Anglia nu are sunet pe tuner dar pe  VCR are sunet si sper ca se rezolva cu telecomanda pe care nu o am ,va rog frumos sa-mi spuneti ce telecomanda merge  ,eu am cautat pe net  dar nu am gasit ,multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mariantoader82

4

• adydep

3

• FLORIN IORDACHE

1

• iuliantv

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Sigur nu se rezolva cu telecomanda!Trebuie inlocuit selectorul(care nu contine decat banda UHF,adica C21-C69),si dupa caz :

-intrat in service mode si modificat standardul din I in BG/DK,

.-sau montat convertor tv Anglia din BG/DK in I

Aceasta este telecomanda:,si daca nu ma insel sasiul este produs de Orion si se mai gaseste si in TV/VCR cu numele Pacific

Link spre comentariu

Ati avut dreptate ,am o telecomanda 076R0CH540 face toate functiile ,tv are decit banda UHF, in SM nu stiu cum se intra, ramine sa schimb tunerul ,va multumesc pentru ajutor!

Link spre comentariu

In service se intra cu V- din panou si cifra 6(sau 9),de pe telecomanda simultan.Trebuie scurtcircuitat cond. de back-up,sau asteptat 1/2 ora,altfel nu trece in sm.Mare atentie ce parametrii modificati in SM!

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

poate ajuta asta, inainte de a modifica vre-o adresa,e bine sa notati optiunea gasita initial,este posibil sa trebuiasca schimbat si ,,filtrul cale comuna,, fus daca este ge genul  1951 va merge doar bg,daca va trebuie dk montati un 2960 de exemplu,sau altceva ce incepe cu 2xxx ,dupa cate stiu eu aceste tv-uri nu merg cu ambele norme doar modificand parametri service, deci ori bg ori dk,

http://www.elforum.info/topic/20819-service-dkbg-orion-tv-518/

http://forum.microprocesoare.ro/index.php?topic=888.0

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări