Mondan Postat Noiembrie 29, 2015 Partajează Postat Noiembrie 29, 2015 Exista afisaje E-Ink pentru automatizari, dar sunt prea micute. Am un reader ca acesta: Arata asa: https://www.youtube.com/watch?v=WoohjGfdz10 Poti asculta muzica, poti citi PDF, DOC, vedea poze JPG, BMP Are card SD extern, USB extern si cam atat. Nu are aplicatii. Adica nu poti instala aplicatii. Vreau sa il folosesc sa afises un rezultat din PIC.......... Link spre comentariu
Mondan Postat Noiembrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2015 Sa ne referim sa zicem la Raspberry PI. Sa va spun si ideile mele: - Sa modific personal firmware-ul lui. Risc mare, foarte dificil, nu merita ca timp. - Sa leg direct de contactele afisajului E-paper. Risc foarte mare firul pabglica e prea subtire se va rupe la manipulare repetata. - Sa trag cateva fire si sa simulez un cared SD. Nu mai stiu cum se numeste "chestia" asta. -Iar el va fi pus sa citesca un fisier, sa zicem un PDF care va fi modificat in mod continuu. - Sau ca citeasca pozele dintr-un folder, poze care se vor modifica continuu si alea vor fi frame-urile. Nu merge bine nici asa, deorece el tranzitia de la alb la alb o face alb->negru>alb. Vedeti pe videocliuup ce nasol se vede. E o metoda de a proteja E-Inkul, exagerata ce-i drept. Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 29, 2015 Partajează Postat Noiembrie 29, 2015 De ce nu un display cu touch de 4-5 inch de pe eBay?Tocmai ce am comandat 2 de 3 inch de pe eBay. Cand ajung acasa (de Craciun) sper sa le gasesc in cutia postala.Exemple sunt o groaza de la Mikroe. Ai grija doar la tipul de controller. Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 29, 2015 Partajează Postat Noiembrie 29, 2015 ... nu mai bine te hotărăşti ce vrei să faci?ba vrei să hackuieşti e-readerul, ba vrei să conectezi un raspberry pi la el, ba vrei un ecran e-ink... n-am prea înţeles!indiferent ce o să faci, inclusiv să iei un ecran de pe ebay sau mai ştiu eu de unde, tot va trebui să ai idee ce vrei să faci cu ăla, şi apoi să te pui pe lipit chestii. dacă te mai gândeşti mult, timpul o să treacă, şi n-ai să faci nimic! Link spre comentariu
Mondan Postat Noiembrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2015 Am acel reader si un Raspberry. Cum le fac sa se 'pupe' intre ele? Exista cateva proiecte de acest ge, dar cu Readere care au retea: http://www.ponnuki.net/2012/09/kindleberry-pi/ https://www.raspberrypi.org/blog/kindleberry-pi-the-second/ Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 29, 2015 Partajează Postat Noiembrie 29, 2015 ... dacă n-ai tabletă, şi te-ai obişnuit să citeşti cărţi pe e-readerul ăla, lasă-l în pace, şi cumpără alt afişaj. de preferinţă, unul care s-a mai folosit la raspberry, ca să nu ai surprize şi să te simţi dezamăgit că nu merge... tabletele sunt mai "umane" în privinţa asta: majoritatea suportă un cablu OTG, prin care pot deveni "host", şi aşa poţi accesa usb stickuri, harduri externe, plăci de sunet sau... usbasp-uri, şi poţi programa microcontrollere cu tableta! sau telefonul, dacă e suficient de nou. da, se găsesc şi aplicaţiile respective în google play! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum