Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Desfacere difuzor

Andy414

Postări Recomandate

Problema e ca bobina nu e originala si e prea mica. Nu incape o bucata de hartie impaturata in doua acolo... Mai mult ca sigur asta e si motivul pt. care freaca. Le lipesc asa si daca nu merge cum trebuie le rup si cumpar un recone kit ca nu mai am ce sa salvez de acolo...

Link spre comentariu

Problema e ca bobina nu e originala si e prea mica. Nu incape o bucata de hartie impaturata in doua acolo... Mai mult ca sigur asta e si motivul pt. care freaca. Le lipesc asa si daca nu merge cum trebuie le rup si cumpar un recone kit ca nu mai am ce sa salvez de acolo...

Cand ti-am spus ca bobina aia e facuta CIOBANESTE .....nu ai vrut sa ma crezi

Editat de Dominicue
Link spre comentariu

Caz inchis. Cu greu l-am lipit la loc. Nu stiu daca adezivul e prea bun... se intareste cam repede si e enervant ca ma face sa ma grabesc... Am rezolvat centrarea cu 4 bucati de hartie impaturate in doua si bagate acolo. Suna bine. Pe 10 hz nu aud nimic. De frecat mai freaca putin. Suna ca celalalt pana pe la 50-60 hz si de acolo incepe sa frece usor, doar la volum mare, dar il acopera celalat deci nu se simte. E muult mai bine fata de cum era inainte cand freca de ma zgaria pe urechi. Sper doar sa tina lipiturile :)))))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări