Andy414 Postat Decembrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2015 Problema e ca bobina nu e originala si e prea mica. Nu incape o bucata de hartie impaturata in doua acolo... Mai mult ca sigur asta e si motivul pt. care freaca. Le lipesc asa si daca nu merge cum trebuie le rup si cumpar un recone kit ca nu mai am ce sa salvez de acolo... Link spre comentariu
Dominicue Postat Decembrie 18, 2015 Partajează Postat Decembrie 18, 2015 (editat) Problema e ca bobina nu e originala si e prea mica. Nu incape o bucata de hartie impaturata in doua acolo... Mai mult ca sigur asta e si motivul pt. care freaca. Le lipesc asa si daca nu merge cum trebuie le rup si cumpar un recone kit ca nu mai am ce sa salvez de acolo... Cand ti-am spus ca bobina aia e facuta CIOBANESTE .....nu ai vrut sa ma crezi Editat Decembrie 18, 2015 de Dominicue Link spre comentariu
Andy414 Postat Decembrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2015 Ok... deci unde gasesc un recone-kit ))))))) ? Link spre comentariu
Dominicue Postat Decembrie 18, 2015 Partajează Postat Decembrie 18, 2015 :) Poti incerca prin a lua legatura cu Claudiu U. tel : 0761/400811 Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 18, 2015 Partajează Postat Decembrie 18, 2015 ia incearca sa il pui la un traf de 5-6v ac si si misca de spider sa vezi daca mai freaca! Link spre comentariu
Andy414 Postat Decembrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2015 Caz inchis. Cu greu l-am lipit la loc. Nu stiu daca adezivul e prea bun... se intareste cam repede si e enervant ca ma face sa ma grabesc... Am rezolvat centrarea cu 4 bucati de hartie impaturate in doua si bagate acolo. Suna bine. Pe 10 hz nu aud nimic. De frecat mai freaca putin. Suna ca celalalt pana pe la 50-60 hz si de acolo incepe sa frece usor, doar la volum mare, dar il acopera celalat deci nu se simte. E muult mai bine fata de cum era inainte cand freca de ma zgaria pe urechi. Sper doar sa tina lipiturile )))) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum