Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pupitru pentru concursuri

Postări Recomandate

Va salut,

Problema mea e urmatoarea:sa construiesc un aparat pentru concursuri la care participa 4-8 copii.Trebuie sa aibe cate un buton la fiecare participant, cine apasa primul i se aprinde becul. Daca mai apasa cineva dupa,este ignorat. Acest aparat vreau sa-l construiesc impreuna cu elevii de la clubul copiilor si sa-l foloseasca atunci cand au nevoie. Am conceput o schema cu mos-uri dar mai vreau si alte variante daca aveti, eventual ceva care sa se lege la computer. Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• coman ion

2

• djvas

1

• Ticu

1

• Bandi Szasz

1

Top autori în acest subiect

Multumesc pentru raspunsuri, schema din linkuri e foarte buna, poate fi facuta de niste copii de clasa 3-4. Ceea ce concepusem eu are vreo 6 capsule de mos pentru 8 concurenti, deci ceva mai complicata. Si celelalte idei sunt utile dar peste cativa ani, cand ai mei copii de la cercul de electronica vor mai creste.

Dupa ce m-am uitat mai atent schema respectiva e chiar buna, poate fi adaptata pentru realizare cu relee, ceea ce e foarte interesant pentru ca elevii pot vedea cum se inchid contactele , e cu totul altceva decat sa se uite intr-un ecran de telefon.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări