Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv mivar

bubusmecherul

Postări Recomandate

Am primit acest tv mivar 25m6,pe sasiu scrie CS1082 MONO cu defectul linie orizontala,pe sasiu are numerotat fiecare tensiune,am toate tensiunile,nu am pe TDA8358 34V pinul noua,conform schemei,am o tensiune de 3,4,v,sa fie dus TDA8358,sau ce sa mai verific,va rog

Editat de bubusmecherul
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

10

• adydep

7

• dan cod

2

• Florinel TV

2

TDA8358 functionand fara tensiunea de 34V(de flyback)este posibil sa fie avariat.Tensiunea se obtine din trafo. linii .prin redresarea impulsurilor negative axate pe zero,a ramurii pozitive.

Link spre comentariu

@Andrei: trebuie sa mai umbli la expresia asta: 

Tensiunea se obtine din trafo. linii .prin redresarea impulsurilor negative axate pe zero,a ramurii pozitive.

.......a ramurii pozitive-adica, cursa directa de linii.

Link spre comentariu

revin din nou,am verificat r187,ce pe cablaj scrie 10 omi,adica sub ia,si nu se mai vede nici culorile pe ia,find albicioasa,pe aparat arata 270 omi,cred ca este defecta,am pus una de 10 omi,dar tot linie orizontala,si se incalzeste rapid rezistenta,si tot nu am acei 45v spre pinul 9 al TDA8358,daca intrerup pinul 9 al TDA-ULUI nu se mai incalzeste rezistenta+daca o scot de pe sasiu rezistenta tot linie orizontala,toate diodele leam verificat si sant bune,condesatori schimbati,ce sa mai verific,va rog mult.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări