bebe33sb Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Buna seara, Am un tv LCD LED Sharp 32LE144E caruia i-a aparut o dunga verticala in partea dreapta si care este prezenta si pe receptia analogica si pe cea digitala. Daca comut pe o alta sursa AV pe ecran dunga persista citeva secundae dupa car dispare, nu am incercat sa pun semnal de la o alta sursa externa ci doar l-am comutat din telecomanda pe alta sursa. Aveti idee ce poate fi? Interesant e ca dupa doua luni de cand a expirat garantia. Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Din ce vad in poza,cred ca este defect display-ul. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Da,da asa e...acest defect provine de la display..pentru ca am si eu un laptop dell...care face tot asa(la fel)..doar ca eu are 3 lini dastea pe display..Deci display-ul e 99% defect. Link spre comentariu
bebe33sb Postat Noiembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 daca setez pe orice ursa externa de semnal vad ca dunga dispare dupa citeva secunde, pacat ca nu am avut o sursa externa AV. Maine am sa testez. Nu ar fi trebuit sa apar si aici daca este display-ul? Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 display defect,linie de pixeli. cu burete presat intre panglica respectiva si rama displayului se rezolva dar reapare dupa un timp. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum