Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

soft desen tehnic

AlpHso

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

2

• AlpHso

2

• adi_0106

1

• blackthorium

1

Top autori în acest subiect

Depinde ce anume doresti sa desenezi.Autocadul stie si 3d (2007 are imbunatatit f mult 3d-ul fata de celelalte versiuni)-nemestek all plan-arhicad....(foarte bun pentru relevee din cate imi spunea cineva care e la civile)

Link spre comentariu

Autocadul are sisteme de coordonate 2D si 3D chiar daca nu este 2007 trebuie doar ales sistemul axelor xyz pentru 3D(parca ... dreapta , sus si spre utilizator) :smt006

Link spre comentariu

@Blind: Nemetschek Allplan/Allplot... aşa se numeşte...

despre arhicad nu spun nimic, că e cam prima oară când aud de el...

desen tehnic de construcţii...

AlpHso ar fi bine să precizezi ce anume desen tehnic te interesează...

Autocad e oarecum de utilizare generală, iar Allplan e mai înclinat spre desenul tehnic de construcţii

blackthorium, Catia e pentru modelare 3D...

Vasile, alea 3 sunt de desen artistic :d. mă rog, poţi face şi desen tehnic în Corel, dar nici ăsta nu e specializat pe aşa ceva... iar cu celelalte două nici nu se pune problema...

Link spre comentariu

Ms Paint :d

sună a mişto, dar nu prea e!!!...eu însumi prefer să fac scheme (nu foarte complicate) în paint... majoritatea celor puse de mine (nu pdf-uri) cu el au fost făcute...mai nou, a apărut un paint .NET... mie mi se pare greoi şi complicat.este free, cere să aveţi .NET instalat, încercaţi-l... poate vouă vă place...
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări