AlpHso Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 i-mi puteti spune si mie cam ce programe mai simple sunt folosite pentru desenul tehnic? Link spre comentariu
blackthorium Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 Pai ar fi clasicul AutoCAD pentru 2D (nu sunt sigur daca si 3D), apoi pentru 2D si 3D Catia. Link spre comentariu
Blind Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 Depinde ce anume doresti sa desenezi.Autocadul stie si 3d (2007 are imbunatatit f mult 3d-ul fata de celelalte versiuni)-nemestek all plan-arhicad....(foarte bun pentru relevee din cate imi spunea cineva care e la civile) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 corelhands freexara X Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 Autocadul are sisteme de coordonate 2D si 3D chiar daca nu este 2007 trebuie doar ales sistemul axelor xyz pentru 3D(parca ... dreapta , sus si spre utilizator) :smt006 Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 @Blind: Nemetschek Allplan/Allplot... aşa se numeşte... despre arhicad nu spun nimic, că e cam prima oară când aud de el... desen tehnic de construcţii... AlpHso ar fi bine să precizezi ce anume desen tehnic te interesează... Autocad e oarecum de utilizare generală, iar Allplan e mai înclinat spre desenul tehnic de construcţii blackthorium, Catia e pentru modelare 3D... Vasile, alea 3 sunt de desen artistic . mă rog, poţi face şi desen tehnic în Corel, dar nici ăsta nu e specializat pe aşa ceva... iar cu celelalte două nici nu se pune problema... Link spre comentariu
AlpHso Postat Martie 3, 2007 Autor Partajează Postat Martie 3, 2007 vreau un program 2d in care sa fac planuri simple de ex pt proiectarea unei cutii pt un amplificator, dimensiunile lui in functie de componente... Link spre comentariu
cniky Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 vreau un program 2d in care sa fac planuri simple de ex pt proiectarea unei cutii pt un amplificator, dimensiunile lui in functie de componente...Autocad Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 5, 2007 Partajează Postat Martie 5, 2007 Ms Paint sună a mişto, dar nu prea e!!!...eu însumi prefer să fac scheme (nu foarte complicate) în paint... majoritatea celor puse de mine (nu pdf-uri) cu el au fost făcute...mai nou, a apărut un paint .NET... mie mi se pare greoi şi complicat.este free, cere să aveţi .NET instalat, încercaţi-l... poate vouă vă place... Link spre comentariu
Vizitator mkl Postat Martie 5, 2007 Partajează Postat Martie 5, 2007 Ma mir ca nimeni nu a amintit de SketchUp. De cand au fost cumparati de Gogu, este disponibila si o varianta free, fara prea mari restrictii. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Martie 18, 2007 Partajează Postat Martie 18, 2007 Solid Works e dragalasAutocad e destul de greoi, dar dupa ce te descurci in el e frumos :yawinkle: Link spre comentariu
Cobra Postat Martie 19, 2007 Partajează Postat Martie 19, 2007 incearca AutoDesk Inventor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum