nello Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Tv samsung LE19C350D1WXZT , Sy09, Main board BN41-01538A, schimba canalele in continu, nu este tastatura, am scoso si tot o face, daca tin apasat butonul 1 sau altul de pe telecomanda, se opreste la cel canal si merge, aveti idee ce anume e defect pe placa sau daca cineva a mai intilnit acest defect? Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Daca scoti bateriile din TLC , tot asa face ? Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 A innebunit microprocesorul...la sectie cu televizorul!!!Urgent!!! Link spre comentariu
nello Postat Noiembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 asta no o prea inteleg. Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Nu ai vazut TLC defecta , sau ce nu intelegi ? Link spre comentariu
nello Postat Noiembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 am incercat 3 sau 4 telecomenzi, am incercat o alta tastatura si au acelasi efect, problema e pe placa dar ce? Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Urmareste traseul de la IR la ... procesor. Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Sau traseul de la tastatura la procesor, poate ai ceva conzi smd sau rezistenta cu pierderi sau cablajul in sine (am intalnit cazuri). Link spre comentariu
ovidiuiosif Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Acesta este un defect tipic la Samsung, faceți o foto clară cu zona unde intră cupla de la tastatură (cea încercuită) și vă spun ce aveți defect acolo! Link spre comentariu
ovidiuiosif Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Nu se vede bine, încercați fără flash, mă interesează să pot citi spre exemplu VT410... Link spre comentariu
nello Postat Noiembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 e tot ce pot face;http://imageshack.com/a/img907/5420/fpXy9A.jpg Link spre comentariu
ovidiuiosif Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Tot nu se vede.... aveți soluția în imaginea de mai jos: Aveți grijă cu indentificarea acestora... 1 Link spre comentariu
nello Postat Noiembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 in foto era imposibil de gasit, are o schema pe o parte la main, am gasito si am rezolvat problema, merge. Tinand cont ca sunt un hobist singur nu as fi reusit niciodata, asa mura-n gura............... . Merci mult tuturor si mai ales vienezului Ovidiuiosif! P.S. acu sunt in Italia dar am stat si eu la Wiena vreo doi ani. Link spre comentariu
petreelectronic Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Trebuie spus ca piesele respective se afla in zona B (am cautat cam mult dupa ele) in zona incercuita, iar numerotarea lor se afla in tabelul de langa mufa USB. Multumesc si eu celui care a venit cu solutia. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum