Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema lg

Vizitator danny21dsp

Postări Recomandate

si eu sunt (moldovean) din rm sarat dar din respect pentru aceasta meserie nu raspund in doi peri cum se spunea pe la noi;; la clientii care nu stiu nimic despre televizoare.am postat in ultimele zile si cred ca aceste subiecte au cam derait de la traseul normal acela de a fi un ajutor PENTRU ELECTRONISTI.daca cei care sunt depanatori si nu cei care se cred depanatori acesta este un sfat bun va fi bun inteles .pentru cei ca modoran si tabacaru cu litere mici incercati sa intelegeti( nu a-ti inventat apa calda in buzau sau in bacau)am vazut ca se dau raspunsuri in functie de ce am vazut am auzit.,,,,singurii oameni si tot respectul pentru moderatori.daca nu stiu nu ma bag in seama.nu a-ti citit macar titlul subiectului da sa aveti habar te tipul televizorului? somn usor domnilor. sper ca in viitor sa putem schimba idei care sa ne ajute in depanare.

Link spre comentariu
Vizitator cata82

Il folositi pe post de radio!!!Oare ce are?Ce sa fie defect?Invertorul(sau lampile) defect,aia are!!!!

Are dreptate colegu' crmn1, daca tot vreti sa-l ajutati dati raspunsuri/sfaturi corecte!!! Fara bataie de joc sau luat la misto!Modoran era foarte activ la topicurile electrice acum vad s-a reprofilat pe depanari!
Link spre comentariu

Salutare am un lg 32ln5400 care se aude da nu se mai vede imaginea ,daca bat cu lanterna in el se vede putin imaginea ceva idei?

Este clar defectiune de backlight(adica iluminarea display-ului)

Link spre comentariu
Vizitator danny21dsp

Salutare multumesc tuturor pt raspunsuri azi am reusit sa masor tensiunile si sunt bune toate ,ce am observat ca la mufa unde scrie led+ si led- este fluctuanta tensiunea de la 14 pana la 24v acum inseamna ca sun ledurile arse sau se poate altceva, multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări