Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

se merita rebobinate chinezariile?

AlpHso

Postări Recomandate

Am achizitionat un subwoofer la 35 Euro ce are in el 2 chinezarii cu diametru de 30 cm.Subwooferu e ceva de genu horn dublu cu un aspect impecabil dar problema e ca difurile sunt chinezarii 100%.Difuzoarele au un magnet destul de mare, problema la ele e ca au bobinele k dracu adica au o sarma foarte subtire pentru marimea acestor difuzoare desi loc pentru o bobina mai teapana este.Credeti ca s-ar merita sa rebobinez aceste difuzoare cu o sarma mai groasa pentru a mari puterea acestor difuzoare?Tin sa precizez ca membrana acestor difuzoare e destul de solida, adica ar rezista sigur la un motor mai puternic.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AlpHso

2

• Dj_Cc

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

poze nu am, parametri nici atat avand in vedere k sunt chinezarii,subwooferul e unu auto se aude bine da nu prea se misca membrana de aceea vreau sa rebobinez difuzoarele, oricum teapa cu el nu am luat pt ca la banii astia abia daca cumparam mocheta si holtzsuruburile folosite la el. Subwooferul e ceva de genu: http://www.telecomenzi.ro/forum/un-sub- ... t2295.html

numai ca are 4 tuburi de Al iar memrana este dintr-un plastic metalizat cu suspensiile (cred ca asa se numesc) dintr-un cauciuc gros..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări