AlpHso Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 Am achizitionat un subwoofer la 35 Euro ce are in el 2 chinezarii cu diametru de 30 cm.Subwooferu e ceva de genu horn dublu cu un aspect impecabil dar problema e ca difurile sunt chinezarii 100%.Difuzoarele au un magnet destul de mare, problema la ele e ca au bobinele k dracu adica au o sarma foarte subtire pentru marimea acestor difuzoare desi loc pentru o bobina mai teapana este.Credeti ca s-ar merita sa rebobinez aceste difuzoare cu o sarma mai groasa pentru a mari puterea acestor difuzoare?Tin sa precizez ca membrana acestor difuzoare e destul de solida, adica ar rezista sigur la un motor mai puternic. Link spre comentariu
Dj_Cc Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 Salut eventual daca ai poze ar fi bine sa stim si noi despre ce este vorba. eu zic ca daca ai bani mai bine pune Paudio insa prima data uita te la parametrii Link spre comentariu
AlpHso Postat Martie 3, 2007 Autor Partajează Postat Martie 3, 2007 poze nu am, parametri nici atat avand in vedere k sunt chinezarii,subwooferul e unu auto se aude bine da nu prea se misca membrana de aceea vreau sa rebobinez difuzoarele, oricum teapa cu el nu am luat pt ca la banii astia abia daca cumparam mocheta si holtzsuruburile folosite la el. Subwooferul e ceva de genu: http://www.telecomenzi.ro/forum/un-sub- ... t2295.html numai ca are 4 tuburi de Al iar memrana este dintr-un plastic metalizat cu suspensiile (cred ca asa se numesc) dintr-un cauciuc gros.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum