Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Multimetru digital,indrumare

doban

Postări Recomandate

Extech ! ... Voltcraft nu e producator , are produse rebranduite . Pot fi de slaba calitate ...  Afirmatia are valoare la produse " comparative " . Daca ati fi mai explicit ... cu exemple la ce v - ati " gandit " , raspunsurile , eventual si ale altor colegi , ar putea fi mai pline de " substanta " utila .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Extech ! ... Voltcraft nu e producator , are produse rebranduite . Pot fi de slaba calitate ...  Afirmatia are valoare la produse " comparative " . Daca ati fi mai explicit ... cu exemple la ce v - ati " gandit " , raspunsurile , eventual si ale altor colegi , ar putea fi mai pline de " substanta " utila .

Multumesc domnule Gauss!Vreau sa cumpar cu cit mai multe domenii de masurare.Poate sa fie si alta marca.Exclus made in China.De Fluke nu poate fii vorba din cauza bugetului.Ramine un vis neinplinit.Cu stima.

Link spre comentariu

Discutia a mai avut loc . Vad ca au aparut si alte " variabile " . Postati un buget , solutiile vor curge ...

P .S . - toate sant Made in China . Ma rog , mai apar Taiwan , care e O .K . , Malaezia si celelalte . Multimetrele fabricate in tara de origine a unei firme " cat de cat " sant scumpe , modele de varf , de obicei calitative ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

China forever ... am inteles ca initiatorul topicului nu vrea . Recomand Brymen , se gaseste la T ... E . Am avut destule , am si vandut din ele ( nu procurate de la TME ) , unele rebranduite ca AVO , Megger ... si altele ,  firme " mari " in domeniu cat Casa Poporului !

Link spre comentariu

Am unul cumparat de la oboyle de cativa ani, nu stiu daca este fabricat in Germania dar se vede calitatea, sunt foarte multumit de el.

In afara de faptul ca masoara cam tot ce ai nevoie are avertizare acustica si vizuala prin led la borne unde trebuie sa bagi tastele.

Un mare avantaj, eu am ars o siguranta de 50 Lei la un Fluke pentru ca uitasem bornele pe curenti si am vrut sa masor tensiuni...

Bugetul iti ajunge.  

Editat de digix
Link spre comentariu

300 ron este un beget mic pentru un aparat de "firma". Ar trebui stiute mai multe detalii despre ce se vrea de la aparat pentru a putea face o recomandare de model. Cum a zis si gauss pentru un buget un pic mai mare se poate gasi ceva de la Amprobe , Extech , Brymen.

Mastech nu numai ca e facut in china dar firma este 100% chinezeasca, dar cu toate astea Mastech ca si UNI-T sunt firme bine cotate care fac produse decente. Nu fa confuzie intre aceste firme si "stifturile" de care este plina piata. Daca ar fi sa merg pe o firma china eu as alege UNI-T dar este o parere pur subiectiva.

Link spre comentariu

300 ron este un beget mic pentru un aparat de "firma". Ar trebui stiute mai multe detalii despre ce se vrea de la aparat pentru a putea face o recomandare de model. Cum a zis si gauss pentru un buget un pic mai mare se poate gasi ceva de la Amprobe , Extech , Brymen.

Mastech nu numai ca e facut in china dar firma este 100% chinezeasca, dar cu toate astea Mastech ca si UNI-T sunt firme bine cotate care fac produse decente. Nu fa confuzie intre aceste firme si "stifturile" de care este plina piata. Daca ar fi sa merg pe o firma china eu as alege UNI-T dar este o parere pur subiectiva.

UNI-T nu se fabrica in China?Sau nu am fost informat bine? Tocmai asta e,ca nu vreau sa cumpar ceva stift.

Editat de doban
Link spre comentariu

Toate se fabrica in China, si intr-adevar UNI-T e firma chinezeasca, dar e departe de a fi considerata stift, fac multimetre foarte bune raportate la calitate-pret. Nu se compara cu Fluke, dar nici nu au pretul lor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări