doban Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Va salut stimati colegi! Voltcraft sau Extech.Dintre cele doua aparate care recomandati? Multumesc. Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 (editat) Extech ! ... Voltcraft nu e producator , are produse rebranduite . Pot fi de slaba calitate ... Afirmatia are valoare la produse " comparative " . Daca ati fi mai explicit ... cu exemple la ce v - ati " gandit " , raspunsurile , eventual si ale altor colegi , ar putea fi mai pline de " substanta " utila . Editat Noiembrie 28, 2015 de gauss Link spre comentariu
doban Postat Noiembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Extech ! ... Voltcraft nu e producator , are produse rebranduite . Pot fi de slaba calitate ... Afirmatia are valoare la produse " comparative " . Daca ati fi mai explicit ... cu exemple la ce v - ati " gandit " , raspunsurile , eventual si ale altor colegi , ar putea fi mai pline de " substanta " utila . Multumesc domnule Gauss!Vreau sa cumpar cu cit mai multe domenii de masurare.Poate sa fie si alta marca.Exclus made in China.De Fluke nu poate fii vorba din cauza bugetului.Ramine un vis neinplinit.Cu stima. Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 (editat) Discutia a mai avut loc . Vad ca au aparut si alte " variabile " . Postati un buget , solutiile vor curge ... P .S . - toate sant Made in China . Ma rog , mai apar Taiwan , care e O .K . , Malaezia si celelalte . Multimetrele fabricate in tara de origine a unei firme " cat de cat " sant scumpe , modele de varf , de obicei calitative ... Editat Noiembrie 28, 2015 de gauss Link spre comentariu
digix Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Daca permite bugetul acest aparat face toti banii: http://www.oboyle.ro/shop/multimetru-mastech-ms8229g-5-in-1-multimetru-digital-temperatura-umiditate-nivel-sunet-luminozitate.html Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 China forever ... am inteles ca initiatorul topicului nu vrea . Recomand Brymen , se gaseste la T ... E . Am avut destule , am si vandut din ele ( nu procurate de la TME ) , unele rebranduite ca AVO , Megger ... si altele , firme " mari " in domeniu cat Casa Poporului ! Link spre comentariu
doban Postat Noiembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Daca permite bugetul acest aparat face toti banii: http://www.oboyle.ro/shop/multimetru-mastech-ms8229g-5-in-1-multimetru-digital-temperatura-umiditate-nivel-sunet-luminozitate.html Se fabrica in Germania? Dispun de 300 de roni. Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Anm raspuns eu ... daca nu e credibil , nu - i bai ! Link spre comentariu
digix Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 (editat) Am unul cumparat de la oboyle de cativa ani, nu stiu daca este fabricat in Germania dar se vede calitatea, sunt foarte multumit de el. In afara de faptul ca masoara cam tot ce ai nevoie are avertizare acustica si vizuala prin led la borne unde trebuie sa bagi tastele. Un mare avantaj, eu am ars o siguranta de 50 Lei la un Fluke pentru ca uitasem bornele pe curenti si am vrut sa masor tensiuni... Bugetul iti ajunge. Editat Noiembrie 28, 2015 de digix Link spre comentariu
djvas Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 300 ron este un beget mic pentru un aparat de "firma". Ar trebui stiute mai multe detalii despre ce se vrea de la aparat pentru a putea face o recomandare de model. Cum a zis si gauss pentru un buget un pic mai mare se poate gasi ceva de la Amprobe , Extech , Brymen. Mastech nu numai ca e facut in china dar firma este 100% chinezeasca, dar cu toate astea Mastech ca si UNI-T sunt firme bine cotate care fac produse decente. Nu fa confuzie intre aceste firme si "stifturile" de care este plina piata. Daca ar fi sa merg pe o firma china eu as alege UNI-T dar este o parere pur subiectiva. Link spre comentariu
doban Postat Noiembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 (editat) 300 ron este un beget mic pentru un aparat de "firma". Ar trebui stiute mai multe detalii despre ce se vrea de la aparat pentru a putea face o recomandare de model. Cum a zis si gauss pentru un buget un pic mai mare se poate gasi ceva de la Amprobe , Extech , Brymen. Mastech nu numai ca e facut in china dar firma este 100% chinezeasca, dar cu toate astea Mastech ca si UNI-T sunt firme bine cotate care fac produse decente. Nu fa confuzie intre aceste firme si "stifturile" de care este plina piata. Daca ar fi sa merg pe o firma china eu as alege UNI-T dar este o parere pur subiectiva. UNI-T nu se fabrica in China?Sau nu am fost informat bine? Tocmai asta e,ca nu vreau sa cumpar ceva stift. Editat Noiembrie 28, 2015 de doban Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Toate se fabrica in China, si intr-adevar UNI-T e firma chinezeasca, dar e departe de a fi considerata stift, fac multimetre foarte bune raportate la calitate-pret. Nu se compara cu Fluke, dar nici nu au pretul lor. Link spre comentariu
lrai Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Și Fluke e mare în China începând cu 2014. Link spre comentariu
djvas Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 @ doban cred ca citesti printe randuri post-urile colegilor. Oricum iti doresc succes in alegerea unui multimetru de firma ( cu performante decente ) in acest buget. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 in primul rind se cumpara un produs in functie de necesitate,nivelul de cunostinta.... ca produse cam toate sunt china..ceva bune am vazut la u...as neamt Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum