Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Redresor

Florin berdila

Postări Recomandate

Asa arată in prima poza este primaru traf si este din sarma lițată a doua poză este secundaru traf si este din bara de 2,5 in diametru

P_20181126_071059_1.jpg

P_20181126_071222_1.jpg

P_20181126_071511_1.jpg

Si sarma din primar este destul de groasa este de 2,5 in diametru acum ce soluție ar fi sa nul mai dezbobinez

Link spre comentariu

Si de unde ai tras concluzia ca primarul e bobinat cu sarma de 2mm in diametru? Dupa cum arata, primarul ar trebui sa aiba sarma de max 0,8...1mm diametru.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Iar a revenit Florin pe ''firmament''cu binecunoscutele petarde! Eu, in urma cu ceva timp, m-am oferit sa-i fac un montaj simplu pentru incarcarea  acumulatorilor, dar a tăcut mîlc. Acum vrea sa debobineze traful! Cine-l mai intelege!

Scuze pentru off!

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Pai nu vreau sal dezbobinez deaceea vam rugat sami spuneti cum pot face sa scoata mai putin de 24v ,el acum scoate 24v deci cum pot face fara sal dezbobinez,si in primar are sarma litata de 2 in diametru

Pau domnule Geo va rog sami spuneti cum fac acest traf care scoate 24v sa scoata mai putin fara sal dezbobinez

Link spre comentariu

Florine, tare ma tem ca ce se vede acolo litat e doar legatura intre bobinaj si borna.Nu cred ca primarul e bobinat cu sarma litata...cel putin nu in perioada din care vine.Montajul ala cu tiristor mult discutat aici pe forum se potriveste manusa cu traful tau.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

dezbraca traful de toate capacele sa ai acces la secundar , si nu e mare greutate sa scoti o priza din secundar . fa o poza cu secundarul .si-ti spun ce ai de facut.

Editat de Nostalgic
Link spre comentariu

Da domnilor diseară când vin de la muncă şi am timp am săl desfac şi am să vă arăt,deci trebuie sa umblu la secundar alta solutie nu as avea fara sal mai desfac

Link spre comentariu

Ii lipesti doar o sarma, nu intervii altfel...o sa-ti explice colegul Nostalgic ce si cum. Stai fara grija, nu umbli la tole, nici la numarul de spire. Doar pocnind din degete nu se poate.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

curata putin emailul de pe spira  care e  decojita de matase si spune-mi ce tensiune alternativa gasesti intre acel punct si la fiecare capat al bobinajului.

Editat de Nostalgic
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări