JBC Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 Va salut!Puteti sa ma ajutati in a afla un echivalent al tranzistorului LA733P?Multumesc! Link spre comentariu
Nostalgic Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 De exemplu BC557 , cel mai usor de gasit. Link spre comentariu
JBC Postat Noiembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Multumesc domnule Nostalgic dar,unde vreau eu sa-i lipesc,este foarte dificil sa schimb ordinea pinilor. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 (editat) Am A733, dar transportul este enorm in comparatie cu obiectul. Daca doresti iti trimit. SI nu-mi imaginez cit de dificil este de schimbat ordinea pinilor. Editat Noiembrie 28, 2015 de NOSTALGIC Link spre comentariu
JBC Postat Noiembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Multumesc domnule Nostalgic pentru,gestul d-voastra de a ma ajuta dar,am gasit aici in Madrid 2SA1013 care cred ca este echivalent direct.O zi buna va doresc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum