spyry Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 (editat) Salutare meseriasi ! Am pe bancul de lucru tv-ul specificat in titlu cu defectul initial , sursa arsa . STRG6653, am inlocuit-o , toate bune si frumoase numai ca a aparut pe ecran cursa inversa care pare a fi cea de pe cadre . Am inlocuit BV-ul si toti condensatorii aferenti dar fara rezultat . Atasez foto . Sasiu 5800-A3Y111-01(3y11) Jungla LA76810A Proc LC863328C BV LA7840 Editat Noiembrie 27, 2015 de spyry Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 Pacat ca poza nu e dreapta sa se vada ok.Poate fi ceva bruiatie nu neaparat cursa inversa. Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 La ce observ in poza concluzia e clara:nu se realizeaza stingerea pe cadre.De obicei defectul se afla in zona finalului cadre(integrat+condensatoare,dar au fost inlocuite).Tare ma tem ca e defecta jungla LA76810A. Totusi este posibil sa fie dump alterat sau activat din service mode o optiune ce anuleaza stingerea pe cadre(unele tv-uri au aceasta optiune) Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 TOATE TENSIUNILE SUNT OK (filtraje) ? Daca reduci Ug2 , ce face ? Link spre comentariu
cristybadea Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 (editat) Filtrajul pe alimentarea finalului(finalilor )video ati schimbat? Editat Noiembrie 27, 2015 de cristybadea Link spre comentariu
spyry Postat Noiembrie 27, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 La actionarea Ug2 creste si scade stralucirea dar cursa inversa ramane neschimbata .Stiti cum se intra in meniul service? Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 (editat) Nu are treaba nici cu g2,nici filtrajul finalului video.Se vede clar in poza ca nu se realizeaza stingerea pe cadre!!! Alo,pompierii stingeti cadrele!!! Cred ca are si o problema de liniaritate-fruntea doctorului Andrei Cristian este prea lata,si capul tuguiat. Editat Noiembrie 27, 2015 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 (editat) Atunci nu'i cursa ... inversa. La ce'ti trebuie ... ? (MENU), (MENU), (RECALL), (MUTE). sau (MENU), (MENU), (Q.VIEW), (MUTE) Editat Noiembrie 27, 2015 de leoncris Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 pune un dvd pe euroscart si vezi daca mai face acele dungi dupa mine este raa-ul prea mare sau ceva filtraje pe bv Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 Nu are treaba nici cu g2,nici filtrajul finalului video.Se vede clar in poza ca nu se realizeaza stingerea pe cadre!!!Alo,pompierii stingeti cadrele!!!Cred ca are si o problema de liniaritate-fruntea doctorului Andrei Cristian este prea lata,si capul tuguiat. asa cum spune d-l Tabacaru la unele tv-uri exista parametrul AKB care daca este trecut din 0 in 1 sau invers produce aceasta problema. pot fi si probleme de liniaritate dar depinde in ce format era transmisia. eu as pune alt dump pana sa fac alte verificari. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 fruntea doctorului Andrei Cristian este prea lata,si capul tuguiat. pai daca asa are capul ce ai tu cu omu Link spre comentariu
BUGHIU Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 ...pune un alt final cadre(LA7840) din recuperari......! Banuiesc ca cel cu care se vede imaginea din poza este nou si poate fi ....naspa ?!?! Link spre comentariu
spyry Postat Noiembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Un final de cadre din recupeari as fi pus de la inceput daca aveam ,dar in schimb am montat patru bucati noi ,m-as indoi sa fie toate defecte si cu acelasi tip de defect ,in meniul service nu exista optiunea AKB ,am facut cateva masuratori pe modulul final video si am constatat ca tensiunile dupa katozii tubului cinescop sunt mai mici decat normal si anume Kblue-47v, Kred-54v,Kgreen-57v ,tensiuni care scad cu semnal de la antena pana la 32 de volti oscilatoriu ,la intrare tensiunile sunt aproximativ egale si stabile respectiv R-5,2V/G5,13V,/B5V,tensiunea de alimentare katozi -178v ,condenatori de filtraj inlocuiti cu altii noi nouti ,jungla este un pic fierbinte dar nu excesiv sa poata fi suspectata ca fiind defecta cu toate ca nu este exclus.Are cineva un dump sa incerc si varianta aceasta? Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 (editat) http://archive.espec.ws/section182/file18910.html http://monitor.espec.ws/section1/topic111132.html Editat Noiembrie 28, 2015 de leoncris Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum