Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD TOSHIBA dezmembrez

maruboc

Postări Recomandate

dispun de 4 modele de LCD TOSHIBA 37C3005P  24C3502P  46XF350P  42C3502P surse alimentare, T-con,placi semnal , invertoare difuzoare ,,intrari hdmi toate sunt in stare buna tv-urile au ecranul spart..panelurile lcd sunt buna nu au pete 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• crmn1

2

• maruboc

2

• dan cod

1

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

dispun de 4 modele de LCD TOSHIBA 37C3005P  24C3502P  46XF350P  42C3502P surse alimentare, T-con,placi semnal , invertoare difuzoare ,,intrari hdmi toate sunt in stare buna tv-urile au ecranul spart..panelurile lcd sunt buna nu au pete 

posteaza aici    

Vanzari ca ma superi  :96                       

citeste regulamentu  :91

Link spre comentariu

posteaza aici    

Vanzari ca ma superi  :96                       

citeste regulamentu  :91

si nu uita sa pui poze reale  si locatia,alfel ai sa postezi degeaba,anuntul va fi inchis ,citeste regulamentul bazar inainte de a posta,spor la vanzari,

Link spre comentariu

Cand am spus ca nu sunt pete m-am referit la acea rama pe care este pus lcd-ul...nu am desfacut vreunul pana acum dar am intelea ca are niste folii ceva pe acolo..cat despre topic imi cer scuze ca nu a fost postat unde trebuie.. Rog moderatorul daca este posibil sa fie mutat inj locul potrivit sau sters si il voi publica din nou...poze nu am putut sa pun deoarece depaseau marimea maxim admisa dar am sa pun pe un link alternativ...multumesc pentru avertizare

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări