Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Geoagiu Bai, 28-29 noiembrie, vine cineva?

Vizitator

Postări Recomandate

Ultima data am fost in vara lui 2003 si mare dezamagire...am fost cazati la o pensiune oarecare, fara conditii...strandul in aer liber de toata jena, mancarea buna.

As vrea sa merg vreo 2 zile, maine si poimaine la hotel Germisara(au piscina interioara). A mai fost cineva pe acolo?(conditii, pareri). Din cate mi-a zis receptionera la telefon, camera dubla fara mic dejun costa 130 lei pe noapte.

Daca mai sunt useri care doresc sa vina, berea o dau eu.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

3

• costyy86

2

• MifTy

1

• JARRELL

1

Top autori în acest subiect

Am fost acolo acum 4 ani, intradevar mare dezamagire, un singur strand, si dupa cum spui, dezastru, mancarea buna, dar totusi nu prea ieftina, dupa parerea mea o statiune pentru pensionari , nu ai unde merge si nici ce vizita cu exceptia unei cascade, si ceva grote, in rest o statiune de dimensiuni foarte mici unde seara pe la 7 (asta fiind vara), nu exista crac de om pe strada, mergeam singuri in toata statiunea, de parca era o localitate parasita.

2-3 tarabe cu  suveniruri,daca te plimbi usor, in maxim 30 minute ai fost in toata statiunea, eu nu cred ca voi mai maerge vreodata, prea pustiu......

Link spre comentariu

Căutînd pe net detalii, căci n-am fost niciodată acolo, am aflat că:

La 27 Septembrie 2010, staţiunea Geoagiu-Băi a primit, la Bruxelles, titlul de Destinaţie turistică de excelenţă a României, în cadrul Galei Premiilor EDEN 2010, organizată cu ocazia Zilei Europene a Turismului.

Curios...

Editat de zal
Link spre comentariu

Pana la urma nu am mai plecat. Prietenii cu care trebuia sa mergem si care trebuiau sa faca rezervarea...au uitat sa o faca asa ca nici o sansa de camere libere. Pe undeva, daca ma iau dupa ce citesc mai sus...poate ca e mai bine ca nu am mers. :rade:

Link spre comentariu

Am dormit vara trecuta o noapte la hotelul de vizavi de Germisara, un hotel de pe vremea comunismului, renovat recent. Am fost cazat la un etaj superior, cu balcon, iar privelistea era una incantatoare. Ziua era puhoi de lume pe strazi,dar seara  era pustietate totala - poate toti se ascund in clubul Tarabostes.  N-as recomanda nici eu o sedere mai lunga de 2 zile acolo...

Link spre comentariu

Hai ca am ajuns aici...am sunat azi pe la 10 si mi-au spus ca au camere(Germisara). Ca prime impresii, hotelul foarte curat, camere, lift pe baza de card, fara chei, servire ireprosabila. piscina este un loc al contrastelor; foarte cald in incapere si apa destul de rece, sa zic un maxim 25 grade, excelenta pentru stat in ea.

A doua piscina e la 35-37 grade dar scrie cu litere mari, maxim 40 minute in apa.

Am cautat un restaurant sa mancam, am gasit doar unul, ceva cu agrement la denumire,portii enorme si preturi pe masura(17 lei un cotlet).mancarea este excelenta si proaspata. Stau doar pana maine la pranz, asa ca nu am ce vizita in afara de ....piscina :aplauze

Editat de fluffy37
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări