zal Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 De ce am impresia c? torul respectiv e din ferit?? Link spre comentariu
Tarabostes Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Nu e din ferita zal e din tabla cred.Uita-te putin in poza de mai sus de la postul lui Dudikoff Link spre comentariu
CATA2003 Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Parca e pnza de bomfaier , rulata sub forma de tor , cred ca era folosit ca bibina de filtrare Link spre comentariu
Tarabostes Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 CATA2003, torul era folosit ca reductor de curent in reteaua de iluminat stradal. Link spre comentariu
CATA2003 Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 CATA2003, torul era folosit ca reductor de curent in reteaua de iluminat stradal.aaaaa , daca era din instalatie dinasta mai noua inseamna ca ar trebui sa duca 35 w , cam atata au becurile cu sodiu.... Link spre comentariu
Tarabostes Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Deci daca are 35W,imi poti spune cam cate spire sa bag in primar si ce sectiune,iar in secundar as vrea 24v,2A. PLZ Link spre comentariu
CATA2003 Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Deci daca are 35W,imi poti spune cam cate spire sa bag in primar si ce sectiune,iar in secundar as vrea 24v,2A. PLZ Nu cred ca va merge , eu am dat cu presupusul cand am zis de bec , da mai multe detalii de lampa si tensiunea la care a fost alimentat , si ce tip de bec e, in plus sa bobinezi pe torul ala mic sarma pt 220v e munca de chinez , iti ia cateva mi de spire.... Link spre comentariu
tatae666 Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Un transformator cain configuratia urmatoare primar 230v secundar1 50v 8A secundar2 50v 8A ce putere are? va multumesc Link spre comentariu
KOSTYKA Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Nu e bun de nimik ,am si eu unul acasa si se incinge de mama focului , e mult subdimensionat , ar trebui sa aiba cam 800w , dar sarma daca mai tin bine minte e de al , numai ca izolatia e rosie , ma refer la cea din primar ,ca secundarul e din cu , nici sa nu te gandesti sa tai sudura ca alta ca aceea nu o sa mai faci niciodata ,si se va incinge miezul, in gol consuma de rupe ,cred ca lucreaza la limita saturatiei are nevoie neaparat de o sarcina cat de 100w cred daca nu sare consumul prea mult , e bun pt sudura in puncte ...... nu te chinui ca nu mergeda multumesc domnule de informatiile dvs inutile , am bobinat azi traful pe secundar pt a obtine 2x 50v si chiar mi-a iesit, l-am impregnat in lac special pt infasurari bobinate, apoi ''copt la cuptor'', iar de incalzit nu se incalzeste mai deloc iar in gol nu consuma mai nimik, aaaaaaaaa, si apropo , primarul e bobinat cu conductor de CU 100%, si foarte bine ''preparat'', nicidecum cum ai gasit tu de aluminiu, cine stie ce traf ai fi desfacut tu, probabil ceva de pe timpul lui hitler, in fine , altadata ,nu te mai pronunta daca nu stii. Link spre comentariu
Vizitator ionut OANCEA Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 stie cineva unde pot sa gasesc niste tole e+i de mai multe dimensiuni si sarma de bobinaj de 2.5 si3mm in prahova???????????multumesc inainte Link spre comentariu
CATA2003 Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Nu e bun de nimik ,am si eu unul acasa si se incinge de mama focului , e mult subdimensionat , ar trebui sa aiba cam 800w , dar sarma daca mai tin bine minte e de al , numai ca izolatia e rosie , ma refer la cea din primar ,ca secundarul e din cu , nici sa nu te gandesti sa tai sudura ca alta ca aceea nu o sa mai faci niciodata ,si se va incinge miezul, in gol consuma de rupe ,cred ca lucreaza la limita saturatiei are nevoie neaparat de o sarcina cat de 100w cred daca nu sare consumul prea mult , e bun pt sudura in puncte ...... nu te chinui ca nu mergeda multumesc domnule de informatiile dvs inutile , am bobinat azi traful pe secundar pt a obtine 2x 50v si chiar mi-a iesit, l-am impregnat in lac special pt infasurari bobinate, apoi ''copt la cuptor'', iar de incalzit nu se incalzeste mai deloc iar in gol nu consuma mai nimik, aaaaaaaaa, si apropo , primarul e bobinat cu conductor de CU 100%, si foarte bine ''preparat'', nicidecum cum ai gasit tu de aluminiu, cine stie ce traf ai fi desfacut tu, probabil ceva de pe timpul lui hitler, in fine , altadata ,nu te mai pronunta daca nu stii. Nu sari asa usor , ti-am zis cum e al meu , e identic cu acela din poza ta , cand o sa ajung acasa o sa-i fac poze sa te documentezi , secundarul suta la suta e din cu dar e foarte subtire , nu poate fi folosit ca primar , iar infasurarea din primar e din aluminiu si impregnat in lac cu culoare rosie ca de cupru , rgarie izolatia intrun colt si te documentezi , tin sa te anunt ca nu e de pe vremea lui hitler e de 2 ani , al meu dupa 40 de minute se incinge de il ia naiba , si in gol , apropo i-ai scos sunturile magnetice ? Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Un transformator cain configuratia urmatoare primar 230v secundar1 50v 8A secundar2 50v 8A ce putere are? va multumesc(50*8) + (50*8) = W? Link spre comentariu
lorik199 Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Un transformator cain configuratia urmatoare primar 230v secundar1 50v 8A secundar2 50v 8A ce putere are? va multumesc(50*8) + (50*8) = W?(50*8) + (50*8) = 800 W Link spre comentariu
KOSTYKA Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 salutare, am facut rost de un traf care are dimensiunile prezentate in desen , avea multiple tensiuni ,dar niciuna nu imi era buna, l-am desfacut si am dat jos toate secundarele lasand doar primarul. acum as dori sa obtin din el 2 tens. de 50v/5A, se poate ? sau macar una , iar cealalta o preiau de la alt traf similar , deci in cazul asta voi avea 2 trafuri de modificat ; daca da , atunci cu ce conductor sa bobinez traful si cate spire pt o tens simpla de 50v/5A; cam ce putere ar avea traful ?astept eventuale indicatii, va multumesc Link spre comentariu
zal Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Maxim 170W ptr sec?iunea de 13cm2, e insuficient ptr ce vrei s? ob?ii. Î?i trebuie un miez de 500W, adic? cam 23cm2. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum