EmyRulz Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Nu cred ca ai dat dimensiunile corect. Din ce ai dat tu, ar rezulta ca latimea miezului e de (65-51)/2 = 7 mm egal cu grosimea de 7 mm iar din poza e evident ca grosimea e mult mai mare............... Link spre comentariu
CATA2003 Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Nu cred ca ai dat dimensiunile corect. Din ce ai dat tu, ar rezulta ca latimea miezului e de (65-51)/2 = 7 mm egal cu grosimea de 7 mm iar din poza e evident ca grosimea e mult mai mare...............El ar vrea sa scoata aprox 60w din torul ala , cred ca e imposiil , poate daca ar fi fost smps ar merge Link spre comentariu
lorik199 Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 presupun ca poate sunt centimetriala cred ca e bun si pt sudura Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 grosime=7mm Te referi la D1 sau D2 ? Link spre comentariu
KOSTYKA Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 am si eu o intrebare : as vrea sa modific un transformator de la cuptor cu microunde, deci las primarul , iar secundarul as dori sa il rebobinez, ca sa scot o tensiune :50v-0-50v c.a., ce conductor as putea folosi si cate spire trebuie sa infasurez pt o tens dubla de 50v, mentionez, ca traful as dori sa-l folosesc la alimentarea a doua kituri AV400 ; face fata sau doar la unul? Link spre comentariu
lorik199 Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 ar trebui postate niste dimensiuni , sectiunea miezului si o poza eventual Link spre comentariu
EmyRulz Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Kostyka, primul lucru care trebuie sa il faci este sa determini nr de spire/v adica bobinezi vreo 10 spire in secundar si vezi ce tensiune obtii, de aici calculezi nr de sp/v si apoi dimensionezi secundarele.Vezi ca trafurile astea de microunde sunt in general subdimensionate. Link spre comentariu
KOSTYKA Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 ar trebui postate niste dimensiuni , sectiunea miezului si o poza eventualatasez o poza deocamdata , am sa revin cu masuratorile exacte ale lui Link spre comentariu
CATA2003 Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Nu e bun de nimik ,am si eu unul acasa si se incinge de mama focului , e mult subdimensionat , ar trebui sa aiba cam 800w , dar sarma daca mai tin bine minte e de al , numai ca izolatia e rosie , ma refer la cea din primar ,ca secundarul e din cu , nici sa nu te gandesti sa tai sudura ca alta ca aceea nu o sa mai faci niciodata ,si se va incinge miezul, in gol consuma de rupe ,cred ca lucreaza la limita saturatiei are nevoie neaparat de o sarcina cat de 100w cred daca nu sare consumul prea mult , e bun pt sudura in puncte ...... nu te chinui ca nu merge Link spre comentariu
KOSTYKA Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 asa cum am mai spus , revin cu niste masuratori ale trafului: traf 1 rar; si daca asta nu e bun, mai am unul mai mare el are in primar :0-220v-380v; iar in secundar scoate 24v-0-24v si e bobinat cu conductor de 2,5, asta cate spire ii trebuie pentru o tens.de 2x50v ac, atasez niste dimensiuni ale miezului :traf 2 rar Link spre comentariu
CATA2003 Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 din traful 2 o sa scoti maxim 250w aria sectiuni e de 15cm*2 , daca o ridici la patrat si imultesti cu 1.2 iti iasa puterea aproximativa ..... e mic pachetul de tole , daca mai ai unul identic si sa pui tolele intrun pachet mai gros , o sa scoti putere destula pt un av400, asa cu unu singur nu o sa mearga Link spre comentariu
Tarabostes Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Asa este am gresit.Grosimea era de 21mm nu de 7mm.Mea culpa. Link spre comentariu
Tarabostes Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Dudikoff,D1=21mm,iar D2=7mm. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Atunci n-ai ce sa faci cu el. Doar 2W scoate. Link spre comentariu
Tarabostes Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Chiar nu e bun de nimic?Atunci il arunc daca e asa de mic in putere-2W :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum