valivoi Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Va multumesc pentru indrumare foarte utile explicatiile. 2 minutes ago, miticamy said: Un traf "multifunctional"? Va rog nu inteleg ce vreti sa spuneti Sarma de bobinaj mai ieftina unde s-ar putea cumpara? Link spre comentariu
valivoi Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Functia principala a acestui transformator va fi cea de separatie,pe plan secund va fi cea de alimentarea cu tensiune progresiva a montajelor supuse depanarii. Link spre comentariu
vijelie02 Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Punand in serie combinatii ale acelor secundare propuse de colegul @miticamy obtineti foarte multe tensiuni. Link spre comentariu
valivoi Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 El ca si configuratie va fi asa Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Cum l-am propus eu se poate folosi si la testat unele amplificatoare audio, surse liniare, incarcare baterii. La tensiuni mici poti obtine curenti mari. Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Partea din dreapta ce reprezinta ? Cea ( inteleg eu ) intre 240 si 135 volti ? Si cum se obtine ? ... Link spre comentariu
flomar60 Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Se schimba punctul zero la care se raporteaza masuratoarea... de la 135V in sus punctul 240V devine zero... Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 (editat) Si la ce foloseste ? ... Nu se poate desena un transformator conform normelor ? Ca eu tot n - am inteles . Ma rog , nu e obligatoriu ( sa inteleg ) . Dar parca n - ar fi primul transformator " desenat " la care ma uit ... , se vede ca am ramas pe urma cu electrotehnica . Editat Decembrie 9, 2018 de gauss Link spre comentariu
valivoi Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Domnul flomar60 a inteles exact ceea ce am vrut sa reprezint, pentru a avea cat mai multe tensiuni si a nu scoate si de la 120v in sus mediane se inverseaza punctul de referinta, Link spre comentariu
flomar60 Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Pai sa dispuna de tensiune reglabila in trepte de 15V de la 0 la 240V... un simplu comutator sau un releu pot comuta punctul de referinta... Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Ma rog , cum spuneti dvs . Link spre comentariu
flomar60 Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Este, intr-adevar, o abordare putin mai neortodoxa dar... functionala! Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 (editat) N - am spus ca nu e functionala . Doar ca n - am inteles eu . Desenul , si nimic mai mult . Ca trebuia sau nu ... nu mai conteaza . Editat Decembrie 9, 2018 de gauss Link spre comentariu
valivoi Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Sper ca se intelege ceea ce vreau sa reprezint cu scuzele de rigoare ca in acest desen am uitat sa fac conexiunile medianelor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum