Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Totul despre... TRANSFORMATOARE de retea. Intrebati aici!

Postări Recomandate

Am mutat aici, rog nu mai deschideti alte topicuri pe aceeasi tema cu altele deja existente, ieri dimineata a trebuit sa mut un topic nou deschis despre UPS-uri, in cel deja existent, acuma pe asta aici l;a transformatoare, ambele pentru ca autorii lor nu s-au obosit sa caute, am facut topicul asta:

http://www.elforum.info/topic/111125-faq-intrebari-frecvente/

In care am, explicat foarte clar ce aveti de facut, totul este structurat pe categorii tocmai pentru a fi usor de urmarit si depistat ceea ce ne intereseaza, daca ignorati acel topic si ignorati niste reguli simple atunci o sa ignor si eu problemele voastre si pe viitor orice topic se abate de la acele reguli, va fi inchis automat si fara comentarii, de ce sa stau eu sa tot va mut voua topicurile...

PS: Nu vreau scuze de la nimeni, ci doar sa se inteleaga ca ce fac, pentru forum o fac, pentru binele sectiunii care trebuie sa fie cat de cat atractiva si pentru cei experimentati, fara de care sectiunea nu are sens.

Link spre comentariu

1. Eu tai sudurile la astfel de miezuri cu o pînză de bomfaier subţire, se găseşte la magazine.

2. Tolele sînt făcute pachete de E şi I ptr uşurarea montajului, e o găselniţă japoneză din anii 80 ptr amplifuri şi alte scule audio. Cînd e bine făcută îmbinarea nu are efecte negative. Asta nu are nici o legătură cu vre-un întrefier sau tensiune continuă.

3. În general materialul e mai slab calitativ şi bobinarea subdimensionată, refolosirea primarului nu e recomandată, trebuie recalculat din nou tot trafo.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări