Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Totul despre... TRANSFORMATOARE de retea. Intrebati aici!

Postări Recomandate

Vizitator gusteru29

Salut! Am recuperat un traf toriodal dintr-un amplificator chinezesc...SHOV.Imi puteti spune cam ce amperaj sau ce putere ar putea scoate aproximativ dupa dimensine si grosimea sarmei...doresc sa alimetez cu el un TDA7294 sau poate doua in punte pt. un subwoofer activ de casa.

post-42595-13982976332_thumb.jpg

post-42595-139829763333_thumb.jpg

post-42595-139829763351_thumb.jpg

Link spre comentariu

Secundarul de 4,5Vca e ptr filamentul afişorului, cel de 23-0-10Vca e ptr anodica afişorului şi logică, rămîn de folosit cele duble de 2x13Vca şi 2x28Vca, întrebarea e care secundar are sîrma cea groasă? Că variante de etaje finale la chinezării sînt destule, începînd cu TDA2030 la care s-ar potrivi secundarul de 2x13Vca (+/-19V) şi terminînd cu cele cu trz finali la care s-ar potrivi cel de 2x28Vca (+/-40V), prea mare ptr TDA7294. E posibil să fie chiar mai mari tensiunile în realitate, fiind un trafo subdimensionat.

Link spre comentariu
Vizitator gusteru29

indradevar tensiunea de 13v este pentru ceva gen2030(pe ei scrie D1875) 3 la numar...iar la cea de 28 filtrata pt curent continuu cu puntea si condesatorarele recuperate(ambele la 6800microF) tot din amplif are 38v..in sarcina am vazut ca scade undeva la 36v aprox...ma gandesc ca si pe tda in sarcina mai scade un pic,sau poate risc sa il crap :speriat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări