Vizitator lion112 Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 nu poate fi folosit decat pentru un amplificator cu MBA810...Daca doresc sa il transfor intrun traf de 24v cu doua infasurari, fiecare infasurare sa-mi debiteze cam 3A cam ce sarma tre sa folosesc (diamentru si cam cate spire).Sau trebuie sa il fac de la 0 ca dupa dimensiune imi pare potrivit.Multumesc De raspuns Link spre comentariu
flomar60 Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Din cate mai tin minte , sectiunea miezului acestui traf era aprox. 7cmp , calculat " babeste" ati putea obtine o putere de 50-55W ...dvs. doriti sa obtineti 2 x 24V/3A adica 150W !!! Fizic nu este posibil cu acest miez si cu fereastra disponibila pt. bobinaj...Renuntati si cautati al miez magnetic cu o sectiune de 12 cmp sau mai mult , pe acel miez puteti obtine parametrii doriti de dvs. Link spre comentariu
Vizitator lion112 Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Multumesc foarte mult de raspuns! Link spre comentariu
Vizitator lion112 Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Salut ! Pentru acest circuit ce traf imi recomandati? http://scurtcircuit.blogspot.ro/2012/02 ... tereo.html Eu ma gandeam la unu de 2x12V(cum am vazut acolo) de 2A. Este ok? Sau trebuie amperaj mai mic? Link spre comentariu
zal Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Pune un trafo cu secundar măcar de 3A. Link spre comentariu
mario_xx Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Sa inteleg ca nu exista o formula simpla pentu puterea transformatorului meu, asa ca o sa-mi iau un ampermetru sa masor. Multumesc doctorilor care s-au deranjat totusi sa raspunda si nu m-au trimis la scoala.@lion112 transormatorul de 2x12v 2 amperi e perfect, dupa diode si condensatori o sa fie 2x16V dar merge si asa. Link spre comentariu
flomar60 Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 mario_xx , colegul zal nu a recomandat degeaba un traf de 2 x 12V si macar 3A...asa cum recomandati dvs. cei 2 x 30W cu care se lauda schema adica 60W! nu vor putea fi obtinuti niciodata din 2 x 12V X 2A adica 48W care , sustineti dvs. sunt suficienti...Acest calcul simplu facut doar cu legea lui Ohm cred ca este edificator... Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Pentru integratul ala de la amplificatorul din link pdf-ul specifica alimentari maxim admise de 21V pe ramura, deci traf de 2x12Vca este ok, in gol tensiunea Vcc ar fi undeva spre 15V ( putin mai jos ), incluzand si caderea de pe redresare, in sarcina insa aceasta scade inevitabil, cat anume, n-avem de unde sa stim, dar pentru 14V pe ramura curentul rms teoretic la amplificator pe sarcina de 4 Ohm ar fi cam 1,2A deci 2,4A pentru 2 canale, practic insa sunt pierderi pe etajul final ( vad ca este bipolar ), nu am reusit sa aflu saturatia sa, dar sa zicem un maxim de 1-1,5V ceea ce ar face ok si folosirea unui traf de 2A dar la limita, asadar si eu as recomanda totusi macar 3A, nu strica sa ai o rezerva. Link spre comentariu
Vizitator lion112 Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Perfect trafu de 2x12V la 3A deja il am Multumesc. Link spre comentariu
cearda Postat Februarie 14, 2014 Partajează Postat Februarie 14, 2014 Cati volti scoate acest transformator si ce anume face? Este un transformator care se intalneste in unele surse de pc. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Februarie 14, 2014 Partajează Postat Februarie 14, 2014 Cred ca alea sunt niste inductante nu trasnformatoare. Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 14, 2014 Partajează Postat Februarie 14, 2014 Subscriu, bobinele pt PFC-ul pasiv (inseriate cu alimentarea)! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 14, 2014 Partajează Postat Februarie 14, 2014 Cel de sus este transformator. Este evidenta bobinarea sa cu doua bobine simetrice, ceva in genul trafurilor UI. Cel de jos, este probabil un drsel. Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Februarie 14, 2014 Partajează Postat Februarie 14, 2014 Cred că întrebarea se referă la ceea ce apare înpoză în partea dreaptă, deasupra acelui cooler.Pare a fi un miez format din tole E+I; imaginea eînsă destul de neclară şi nici vederea sa de susnu favorizează identificarea. Link spre comentariu
UDAR Postat Februarie 14, 2014 Partajează Postat Februarie 14, 2014 Propunere : nu vă stresați voi ! Lăsați OP-ul să se streseze el, să pună poze clare și întrebări clare ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum