gauss Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Nu e cazul sa te inflamezi . Am citit si ce s-a scris acolo , ti-am urat spor la treaba in ideea ca ai primit informatiile necesare . Cam atat . Link spre comentariu
mario_xx Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Seara buna.Am un toroidal si as vrea sa-i mai adaug niste spire. Problema e ca are in mijloc rasina de aia neagra si tare.E vreo metoda tehnica sa scot rasina de acolo? Eu ma gandeam sa bat in ea cu rotopercutorul dar mai vreau si alta parere inainte sa stric ceva. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Buna. Am un transformator 2x 12V. Intrebarea mea este cum sa-l leg sa am 24V? Multumesc Buna ziua,daca vreau sa pun 2 ca acesta cum le voi lega?..ca nu am facut asta niciodata.Voi face 24v la fiecare traf iar nulul impreuna ...sau fac 24 legand un fir al unuia cu al celuilalt? are vreo importanta? Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 daca vrei 24v legi doar albastrele,prima data legi cate un capat de la fiecare traf si pe urma pui o lita intre celelalte capete si daca o arde schimbi firele intre ele Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Fiecare traf va avea ablastrele la o punte redresoare. Iar +urile si -urile puntilor se vor lega impreuna. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 am inteles. multumesc frumos Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Fiecare traf va avea ablastrele la o punte redresoare. Iar +urile si -urile puntilor se vor lega impreuna.Aşa e cel mai corect, în felul ăsta se evită problemele de fazare şi diferenţele de tensiune între secundare, rămîne doar poziţionarea trafo în carcasă. Link spre comentariu
vera Postat Decembrie 13, 2013 Partajează Postat Decembrie 13, 2013 Atentie, fiecare transformator livreaza, in secundar, 12W. La 24V o sa livreze 0,5 Aca. Functie de necesitati si de ce pot livra transformatoarele, alegi schema de redresare cea mai convenabila-in punte sau cu priza mediana. Spor Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 13, 2013 Partajează Postat Decembrie 13, 2013 Cum se întîmplă destul de des, chinezii scriu date aiurea pe trafo. Link spre comentariu
ddd3d Postat Decembrie 14, 2013 Partajează Postat Decembrie 14, 2013 Buna ziua/seara etc. am intrat posesia trafului de mai jos si nu am idee cum sa il alimnetez si nu as vrea sa incerc si pe urma sa imi para rau deci are cineva asa ceva sau macar stie cum sa il leg la retea Multumesc! p.s. scoate 24V? Link spre comentariu
molioa Postat Decembrie 14, 2013 Partajează Postat Decembrie 14, 2013 Este un traf la 380v. Daca il alimentezi pe 0-380 va scoate 24v pe bornele 0-24. Link spre comentariu
ddd3d Postat Decembrie 14, 2013 Partajează Postat Decembrie 14, 2013 Este un traf la 380v. Daca il alimentezi pe 0-380 va scoate 24v pe bornele 0-24.Multumesc aveti cumva idee daca merge si la 220V? Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 14, 2013 Partajează Postat Decembrie 14, 2013 Merge ... numai ca va scoate mai putina tensiune , in raportul 220/380 ... Fa-i intai o verificare ohmetrica , intre infasurari si infasurari si miez . Pare ca a prins si zile mai bune ... mai bune decat foto . Curata-l cu o pensula ... si sufla-l , eventual cu un aspirator . Ar fi bun un compresor , dar merge si fara . Daca se poate , leaga-i si impamantarea la miez ! ( ar merge si ecranul E , dar numai dupa verificare ! ) . Link spre comentariu
dj_bryz Postat Decembrie 15, 2013 Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Cum se întîmplă destul de des, chinezii scriu date aiurea pe trafo.Chinezii......oare si aerul vine tot din china?Multumesc inca o data de sfaturi....dar m-am razgandit si numai vreau sa fac treaba cu aceste 2 porcarii ..pentru ca adunate fac un dezastru. Am facut rost de un traf decent de 2x15 3A Link spre comentariu
radu_bc Postat Decembrie 22, 2013 Partajează Postat Decembrie 22, 2013 Buna ziua! De curand am dezmembrat un tablou dintr-un PLC vechi, fabricat de Ericsson. Am recuperat din el un transformator toroidal...cu 3 fire. http://senzor.go.ro/transformator.html Presupun ca era alimentat la retea daca avea un varistor de 230V. Care e secundarul la el? Va multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum