Marian Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 -pe cele 2 iesiri de 9v sunt 2 sarme de 1,5 cred ca vine cam 12ANu pricep din ce catalog/tabel ai luat cifra asta de 12A pentru conductor de 1,5mm diametru, dar e cam departe de adevar, 1,5mm inseamna o sectiune de aprox 1,76mm^2 si un curent maxim suportat de aprox 6A ( admitand o densitate de 3,5A ).Cealalta de 1mm este ok aproximata, cam 3A max poate suporta. Link spre comentariu
Vizitator drakemadalin Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 fiind 2 infasurari de cate 1,5 fiecare am presupus ca are 12A, 6A pe o sarma si 6A pe cealalta. Link spre comentariu
Vizitator drakemadalin Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 fiind 2 infasurari de cate 1,5 fiecare am presupus ca are 12A, 6A pe o sarma si 6A pe cealalta. Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 Ai dreptate, acum am observat detaliul asta ( 2 sarme in loc de 1 singura ), si atunci aproximatia ta este corecta iar eu imi fac mea culpa pentru interventia neavenita Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 Ai dreptate, acum am observat detaliul asta ( 2 sarme in loc de 1 singura ), si atunci aproximatia ta este corecta iar eu imi fac mea culpa pentru interventia neavenita Link spre comentariu
Vizitator drakemadalin Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 ok,va multumesc pentru raspunsuri,credeam ca si dimensiunea trafului influenteaza puterea lui,nu doar sarma. Link spre comentariu
Vizitator drakemadalin Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 ok,va multumesc pentru raspunsuri,credeam ca si dimensiunea trafului influenteaza puterea lui,nu doar sarma. Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 Dimensiunea conductorului dicteaza curentul maxim admis in regim de siguranta prin el, iar dimensiunea miezului magnetic dicteaza puterea maxima disponibila pentru acel traf. Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 Dimensiunea conductorului dicteaza curentul maxim admis in regim de siguranta prin el, iar dimensiunea miezului magnetic dicteaza puterea maxima disponibila pentru acel traf. Link spre comentariu
blue Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 Dimensiunea conductorului dicteaza curentul maxim admis in regim de siguranta prin el, iar dimensiunea miezului magnetic dicteaza puterea maxima disponibila pentru acel traf.S=(1,2-1,6)radical P unde constanta se alege in functie de calitatea miezului, randament, pierderi magnetice si electrice, dar pt o estimare rapida este acceptabila o valoare medie Link spre comentariu
blue Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 Dimensiunea conductorului dicteaza curentul maxim admis in regim de siguranta prin el, iar dimensiunea miezului magnetic dicteaza puterea maxima disponibila pentru acel traf.S=(1,2-1,6)radical P unde constanta se alege in functie de calitatea miezului, randament, pierderi magnetice si electrice, dar pt o estimare rapida este acceptabila o valoare medie Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 Masori traful si afli suprafata ,iar S*S= Pmax(@50Hz). Link spre comentariu
pingu95 Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 salut baieti pot mari amperajul unui traf fara sa il rebobinez? daca da, astept instructiunile multumesc Link spre comentariu
Ghiurcuta Bogdan Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 Depinde de cati w poate sa duca transformatorul.Hai cu detalii mai exacte. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 Curentul nu depinde decat de grosimea sarmei. Cu alte cuvinte nu scapi fara rebobinat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum