Vizitator smilex Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Marian e prudent (si bine face). Daca ai deja conductorul, foloseste-l asa, 0,9 + 1,8. Nr. spire e corect, 580 + 2x58. Te poti hotara ulterior daca folosesti cu mediana (32V/20A) sau punte (+/-32V/10A). Link spre comentariu
player4 Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 nu am cumparat inca conductorul, insa imi dai seama ca nu-mi incape atata conductor dublu emailat prin fereastra tolelor Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Care e destinatia trafo? Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Atunci poti ramane doar la 1 infasurare pentru 23Vca la 15A, in cazul asta ar trebui sa dai in secundar cele 58 de spire cu sarma de 2,5mm diametru, si pentru primar ar trebui 580 spire cu sarma de aprox 0,8. In acest caz ar fi mai bine si pentru traf devreme ce i-ai cere de data asta aprox 350VA si nu 460 ca la cealalta varianta, asadar o putere mult mai bine tolerata de traf. Link spre comentariu
player4 Postat Noiembrie 5, 2011 Partajează Postat Noiembrie 5, 2011 Atunci poti ramane doar la 1 infasurare pentru 23Vca la 15A, in cazul asta ar trebui sa dai in secundar cele 58 de spire cu sarma de 2,5mm diametru, si pentru primar ar trebui 580 spire cu sarma de aprox 0,8. In acest caz ar fi mai bine si pentru traf devreme ce i-ai cere de data asta aprox 350VA si nu 460 ca la cealalta varianta, asadar o putere mult mai bine tolerata de traf.LE> fara izolatie intre staturi ar rezulta aprox 4.7cmp primarul din totalul ferestrei de tole de aprox 9.5cmp (127 spire pe cmp), iar secundarul pot sa-l bobinez cu 2mm? sau incape si cu 2.5mm? Link spre comentariu
iuli09 Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Am recuperat dintr-un UPS acest transformator : http://i40.tinypic.com/qn6wec.jpg si acum vreau sa aflu de ce putere este ; . Exista vreo metoda prin care as putea afla ce ma intereseaza ? Link spre comentariu
gica70 Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 S-a scris si "spus" de-atatea ori, patratul sectiunii da puterea (aproximativ). Link spre comentariu
iuli09 Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Multumesc pentru ajutor ! Link spre comentariu
Vizitator snejana Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Stie cineva cate miezuri au traf de curent si cele de tensiune din statiile de transformare de tensiune 110 si 220? Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 TC minim doua miezuri - citește cursul de SPT și află dece.TT, în mod normal, un miez... Link spre comentariu
Vizitator snejana Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 multumesc pt raspuns, dar imi SPT este prescurtare de la??? Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Stații și Posturi de Transformare. Ar mai fi și PEC - Partea Electrică a CentralelorAm presupus că ai găsit întrebarea într-un test la una din materii...Dacă te referi la astfel de transformatoare folosite în electronică, poate sunt alte particularități, deși... Link spre comentariu
Vizitator snejana Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Multumesc inca odata!Intrebarea am primit-o la un test de laborator CSRE-centrale, statii si retele electrice :)ms mult Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Aha... IVET, cu Vătău.Baftă & succes la licență! :partyman: nu esti strain de poli timisoara?IVEE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum