Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Totul despre... TRANSFORMATOARE de retea. Intrebati aici!

Swat Cat

Postări Recomandate

Vizitator raini

am gasit schema asta pentru traf 1x... ( ex trafu meu 1x28 ) dar ampliful are +v -v si gnd am facut o modificare (cei cu rosu) dupa o schema cu traf 2x... o pot folosi (cei cu negru si rosu)la amplif (tda7294) am nevoie de max 35v si max 3a

Link spre comentariu
Vizitator raini

amplifu are +v -v si gnd eu am un traf de 1x28 si sa folosesc din schema doar cei desenat cu negru si cu rosucei cu verde ii pt un traf 2x... si eu am traf de 28 (1x28) fara cei cu verdepot folosi schema (negru+rosu)

Link spre comentariu
Vizitator raini

amplifu are +v -v si gnd eu am un traf de 28vce schema sa folosesc SCHEMA 1 sau SCHEMA 2si ce componente punte redresoare (diode 4x6a) si condensatori schema 1 -4700uF / 40v schema 2 - 2x4700uF /40v

Link spre comentariu

tensiune e 38V din cate vad eu ,curent..A? condesatori electrolitici pe 2200uF pe 63 de V si punte in linie deja construita pe 4 Asi un radiator pentru punte sa ai in gand sa ii pui,P.S. ce grosime au conductoarele CU Em(cupru email) de pe infasurarile secundare?

Link spre comentariu
Vizitator ciprijupanu

buna tuturor!am mare nevoie de ajutor!trebuie sa bobinez doua transformatoare la alimentare de 220v si in secundar o singura infasurare de 60v.va rog sa ma ajutati sau mai bine zis sa imi calculati nr de spire din primar si secundar si grosimea sarmei pe care trebuie sa o folosesc , am calculat si eu iar in primar trebuie sa pun 585sp CuEm 0,7mm nu stiu daca e bine sau nu;in secundar mi-o rezultat 160sp CuEm 1,4mm; pt 60vam bobinat 160 sp in secundar si am o tensiune de aprox. 107V muuuuult peste ce am eu nevoie, de aceea va rog sa ma ajutati cu alte calcule si diametre de sarma pt a obtine maxim ce se poate de pe aceste trafuri le tensiunea din secundar de 60v.mentionez ca aceste trafuri le voi folosi pentru a alimenta un amlpificator audiomai jos atasez 2 poze cu dimensiunile carcasei va multumesc mult !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări