gica70 Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 "E simplu. Pune o banda izolatoare intre platbanda de strangere si miez." Pai asa ai o spira in scurt!. Cred ca trebuie izolate capetele spirei, nu?. Link spre comentariu
bolek Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Spira in scurtcircuit nu e formata din platbanda intreaga, ci o parte din ea si un anumit loc unde atinge miezul.O foaie de hartie sau carton rezolva problema, am avut si eu necazuri cu porcariile alea de platbande la C-core. Link spre comentariu
briobit Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 sistemele de prindere asa sunt din constructie nu am umblat la pozitia lor incerc sa bag o foaie de prespan sub platbanda aia care tine mizul adunat si va anunt de rezultate . vreau sa multumesc tuturor persoanelor care au incercat sa gaseasca o solutie la problema mea Link spre comentariu
Magnus Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 salu revin dupa mult tip cu o problema,daca ma poate ajuta cineva cu detalii tehnice ale unui transformator cu seria 4YB4049.help me please Link spre comentariu
briobit Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 am izolat platbanda aia de prindere cu prespan la fel se incalzeste.. si bazaie destul de enervant... cedez.... ma apuc sa desfac tot miezul si bobinajul pana la primar si eventual sa il rebobinez/ impregnez cu ceva ... Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 ma apuc sa desfac tot miezul si bobinajul pana la primar si eventual sa il rebobinezVerifica bine emailul conductorului de bobinaj daca vei folosi conductor recuperat. Link spre comentariu
Magnus Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 dar te ai gandit ca tolele sint in scurt? tolele deobicesi au un email un lca protector un asemenea transformator am rebobinat si eu problema cu sistemul de prindere era aproximativ aceias numai ca eu am evitat prinderea si am folosit curele de plastic cum folosesti la capacele auto de roti,sa nu ai in scurt spire interioare sau anterior spuse scurt intre potcoave unde se aseaza ele pe buza lor sa se ia emailul si sa dea scrut intre tole Link spre comentariu
briobit Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 pai unde calca potcoavele alea gura-n gura e metalul curat adica fac sigur contact unele cu altele... trebuie si acolo izolat cu prespan( intrefier parca ii zice?)? Link spre comentariu
Magnus Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 da e hartie electrizolata sau prespan , folie de mica e ideala cum aveau la la tranzistori 2n3055 intre ei si radiator e buna ,si sa nu se induca liniile camp in jug incearca varianta cu curele de plastic late si strangi ca lumea si e stas,intrefier e la motoare electricegeneratoare intre doua componente ce se afla in rotatie cume la stator cu rotor Link spre comentariu
Vizitator raini Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 cum pot afla cati volti ies dintrun traf ( ii de radio bucur) am 8 pini si dupa grosimea litei sunt grupati cate 2 Link spre comentariu
Magnus Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 e normal 2 cate 2, unul e inceputul infasurari si celalalt e capatul terminal adica asta inseamna daca o infasurare are 2 capete sint 4 infasurari logica,acuma casa vezi ca iese pe fiecare infasurare fol un aparat de masura pus pe tensiune alternativa scala la 750 si il alimentezi la priza si spor la munca:Dapropo are cineva de vanzare un transf de la diamant 220 tipul ce are in constructie 2 potcoave Link spre comentariu
gica70 Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Poate sa fie si 2 infasurari, fiecare cu 3 pini (adica cu priza) si primarul cu 2; total 8 pini. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Dacă-mi aduc bine aminte, secundarele sînt de 6,3V/0,8...1A, 18V la curent mic şi 28V/3A. Miezul are cam 100W. Link spre comentariu
Vizitator raini Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 pot folosi un traf de 24v la alimentarea unui amplif care are nevoie de 27v min si max 35vam doua de 24 le pot folosi ca un traf de 2x24 numai atunci ma gandesc ca am 200w rezista amplifu mono tda 7294o schema pentru punte redresoare la trafu 1x24 daca as putea sa folosesc amandoua adica 2x24 am o schema dar pt 1x24 nam Link spre comentariu
Magnus Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 nu as vrea sa te sperii,dar e treaba grea cu alimentarea,nu-i vorba doar transformator si de punte redresoare,trebuie sa te gandesti si la filtraj de netezire pentru parazitii sau zgomot de brum,ecranare intre infasurarile primare si secundare ale transformatorului,si depinde ce curent nominal lucreaza si trage amplificarea ta din transformator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum