zal Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Am si eu un traf ars de la un amplituner...Înainte de a-l desface cu toporul, trebuia verificat dacă nu cumva e întreruptă siguranţa termică înseriată cu primarul, se ştrapează şi gata, trafo se poate folosi din nou. Link spre comentariu
Vizitator yodanny07 Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 L`am dat la bobinat dar mi`a spus ca nu l`a putut desface (bla bla).. si acum e la cnva sa desfaca tolele..O`m vedea.. Nu stiu ce s`a intamplat cu el dar se ardeau sigurantele :-?? bine intales, dupa ce a iesit putin fum Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 @remus68 -traful ala e imbibat cu un lac dur,dupa desfacere carcasa bobinei si toate bobinele vor fi complet inutilizabile Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Am si eu un traf ars de la un amplituner. E ceva de genu http://img707.imageshack.us/img707/2840/image2206m.jpg pe care l`am dus la vreo 2 ca sa mi`l rebobineze, dar aman2 s`au ferit ca cica nu pot sa`l desfaca ca tolele sunt nu stiu cum si ca se poate strica imi puteti spune va rog daca se mai poate repara?Fierbe-l,pt dizolvarea /inmuierea lacului si dupa desfa-l(cat mai e fierbinte).Sarma nu(NU) se refoloseste. Link spre comentariu
Vizitator yodanny07 Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Deci cu tot cu Tole, sau dupa ce le`am scos sa`l "fierb" ? nu ma prea pricep si habar nam ce e cu lacul acela si unde e.. dar am auzit ca e foarte tare, deaceea ma gandesc ca mi`a zis ca nu`l "poate" desface.. Link spre comentariu
maverik_ro Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 am vazut la un atelier unde firma noastra bobineaza motoarele arse .. tipul de acolo ... ia una bucata de arzator (dintrala de facut porci la craciun ) il aprinde si dupa aia dizolva lacul de nu mai ramane nimic din el ... dupa care face o alta carcasa pentru bubina si bobineeaza traful... Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 traful ala e imbibat cu un lac dur,dupa desfacere carcasa bobinei si toate bobinele vor fi complet inutilizabile Am intilnit aceasta situatie de nenumarate ori si am fost nevoit sa sparg la propriu (in unele cazuri) stratul de lac depus (uneori chiar am renuntat la primele perechi de tole periferice). I-am facut carcasa, l-am rebobinat si ... gata. Nu mai am timp si sirma mai groasa de 0,8, ca altfel m-as ocupa de asa ceva. Link spre comentariu
Vizitator yodanny07 Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Si pana la urma ce ma sfatuiti sa fac cu el?.. si cum? Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Incearca la un atelier de rebobinat motoare. Link spre comentariu
Vizitator yodanny07 Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 acolo a si fost prima data.. si mi`au spus ca nu`l pot desface.. o sa mai caut. Multumesc oricum! Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 De ce nu cauţi unul de cumpărat, cu tensiunile şi curenţii asemănători? Link spre comentariu
Vizitator yodanny07 Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Dar habar nu am ce iesiri, intrari, chestii ce are el..si cred ca as iesi si mult mai scump..ma gandesc:-?? Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 La cat e de munca la el,ai iesi asemanator... Gandeste-te ca trebuie sa inlocuiesti toata sarma de cupru,sa bobinezi sute de spire,sa-i faci o carcasa pentru miez si dupa ce termini sa-l fierbi la loc in lac de trafuri Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 yodanny07, ce amplituner este, poate are schema pe net, acolo se văd tensiunile şi alte detalii. Ce secret... Link spre comentariu
Vizitator yodanny07 Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 E Sony STR 7055A http://img819.imageshack.us/img819/9673/ e foarte veche.. dar la cum suna..(traful ce l`am pus eu mai devreme era belit de carcasa, dar e exact ca asta din imagine http://img24.imageshack.us/img24/4240/7055048.jpg Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum