Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Soft pentru site

Parakiosu2

Postări Recomandate

Salut baietiVreau sa stiu si eu daca exista (si pe unde ) un soft (sau mai bine zis template) de site -uri.Gen cum este si phpBB pentru forum.As vrea un site cum il are Vasile sau ca asta:www.discozone.roNu fac reclama la discozone.intrati sa vedeti cum arata site-ul si pe urma valea.Cumparaturile se fac numai de la WWW>hi-END.roMersi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Parakiosu2

2

• Mircea Bartic

1

• MifTy

1

• ciup

1

Top autori în acest subiect

dă şi tu un search pe google, că template-uri moca sunt câte vrei.inclusiv template-uri flash!!!...sau ia un manual de html, şi unul de CSS, şi-ţi poţi crea şi singur situl de vis!!scris direct în notepad!! :supz:sau... pui un clic pe "view source", şi afli cam cum e făcut situl care arată cum îţi place...ps: ori proprietarul discozone e daltonist, ori ăla care i l-a făcut, că verde şi albastru pe negru sunt greu de citit, chiar dacă arată "meseriash"...

Link spre comentariu

dă şi tu un search pe google, că template-uri moca sunt câte vrei.inclusiv template-uri flash!!!...sau ia un manual de html, şi unul de CSS, şi-ţi poţi crea şi singur situl de vis!!scris direct în notepad!! :supz:sau... pui un clic pe "view source", şi afli cam cum e făcut situl care arată cum îţi place...ps: ori proprietarul discozone e daltonist, ori ăla care i l-a făcut, că verde şi albastru pe negru sunt greu de citit, chiar dacă arată "meseriash"...

Mersi mult
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări