Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Senzor telecomanda amplificator

cata_124

Postări Recomandate

O sa incerc sa vad daca gasesc una universala de tv compatibila cu amplificatorul, o sa testez. Mi se pare absurd ce se intampla cu ambele situatii, sa se defecteze stand, fara sa fie utilizate, mai bine as prefera sa fie telecomanda decat senzorul din amplificator.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cata_124

11

• surubarila

5

• bobo

3

• coman ion

2

Top autori în acest subiect

Daca tot va pricepeti la telecomenzi, nu imi spuneti si mie ceva compatibil ? am mai gasit cateva modele Yamaha , si ma gandesc ca poate se mai nimeresc si de la altele, sau pana la urma si una universala.

Link spre comentariu

daca aveti posibililatea sa probati o telecomanda "made for you" sau RCW  ar fi foarte bine.

ambele se scriu cu codul 3055.

asa vedeti daca este din telecomanda sau din amplif.

Am cumparat o telecomanda universala programabila. Am vazut ca in manual are si pentru Yamaha 3 coduri, dar din 3 cifre, le-am bagat dar nu merge nici unul. Am incercat codul 3055 licare ledul si pare ca l-a acceptat, asa scrie in manual ca trebuie sa faca cand un cod este acceptat, dar nu face nimic, nu functioneaza. Sa inteleg acum ca daca a acceptat codul asta, ea ar fi functionala dar este defect senzorul din amplificator?

Link spre comentariu

La intrebarea daca receptorul(senzorul) IR din amplif.e defect doar tu ne poti raspunde.Ti-am zis sa faci doua masuratori simple: sunt impulsuri pe Vout=pin 27 IC303?Exista 12V la pin 1 IC306? Aia e alimentarea ambelor drivere IC304/305 care comanda motoarele.In lipsa ei doar manual...

Link spre comentariu

Atatea complicatii pentru o banala telecomanda...

N-am inteles postarea ta. Ce vrei sa spui ? Pai asta este problema, telecomanda sau senzorul din amplificator, despre asta discutam.

La intrebarea daca receptorul(senzorul) IR din amplif.e defect doar tu ne poti raspunde.Ti-am zis sa faci doua masuratori simple: sunt impulsuri pe Vout=pin 27 IC303?Exista 12V la pin 1 IC306? Aia e alimentarea ambelor drivere IC304/305 care comanda motoarele.In lipsa ei doar manual...

Nu am cu ce sa masor :)

Link spre comentariu

Am cumparat o telecomanda universala programabila. Am vazut ca in manual are si pentru Yamaha 3 coduri, dar din 3 cifre, le-am bagat dar nu merge nici unul. Am incercat codul 3055 licare ledul si pare ca l-a acceptat, asa scrie in manual ca trebuie sa faca cand un cod este acceptat, dar nu face nimic, nu functioneaza. Sa inteleg acum ca daca a acceptat codul asta, ea ar fi functionala dar este defect senzorul din amplificator?

eu m-am referit la telecomanda mfy sau rcw care se programeaza pe usb prin intermediul unui senzor ir.

nu lucrez cu telecomenzi universale si nici nu le recomand,fac doar anumite functii de baza.

din atelierul depanatorilor nu cred ca ipseste telecomanda mfy.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări