Vizitator pre amp Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 O,Doamne. Ti-am zis ca-i urata cu draci. In plus de asta,lumina nu avantajeaza produsul. Link spre comentariu
albasete Postat Februarie 8, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2016 Va multumesc pentru aprecieri / critici ! Carcasa va primi unele imbunatatiri. Despre realizare, nu pot sa va spun cine..... Link spre comentariu
Vizitator pre amp Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 (editat) Carcasa va primi unele imbunatatiri. Te ajuta el.. Ei,de acum incepe greul. Editat Februarie 8, 2016 de pre amp Link spre comentariu
Untold Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Foarte faina cutia, nu pune la inima ce zice carcotasu' de pre amp, din invidie zice... Vreau sa vad poza amplifului complet. Si mai repede, pana nu ma-nervez si zic si eu ca pre amp. Link spre comentariu
flomar60 Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 La carcasa aia s-a muncit mult!....chiar foarte mult!....finisarea lemnului este excelenta iar imbinarile perfecte! ....din acest motiv sugerez mare atentie la prelucrarea capacului superior pe care se va monta totul...succes! Link spre comentariu
albasete Postat Februarie 9, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2016 Va multumesc. Inca nu am traf.urile,cred ca vineri sosesc. Pe partea de prelucrari mai am sa dau gaurile pentru socluri si sa fixez traf.urile. Electronic, mai am ceva piese de lipit, dar acelea intr-o jumatate de ora le termin. Pre amp are dreptate, este lucioasa si poate fi zgariata cu usurinta. Carcasa a muncito carcotasul, are indemanare si scule. Link spre comentariu
Vizitator pre amp Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 (editat) Capacul e luat din gardul gainilor. Gasisem o tabla de aluminiu pe drum (grosime2,5mm-3mm) si am luat-o pentru ceva radiatoare. Nevasta-mea a bagat-o intr-un colt pe unde ieseau gainile pitice. Lemnul e luat de la un dement care si-a taiat ditamai nucul din curte sa-l bage pe foc. Noroc ca am trecut pe acolo. I-am platit trunchiul si l-am luat. Agatat de masina vreo 8 Km.... Acum e pe el-forum.... Epopee in toata regula. Carcasa a muncit-o carcotasul, are indemanare si scule. Editat Februarie 9, 2016 de pre amp Link spre comentariu
Untold Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 (editat) Ma gandeam eu ca Dl. Pre Amp e autorul carcasei, excelent executata iar lemnul de nuc e merveioz, la fel si talentul (al creatorului, nu al nucului), Daca lemnul e verde, dupa ceva timp cand se va usca, pot aparea ceva crapaturi? Ca modificari dimensionale presupun ca vor apare... Tot am intrebat si eu in stanga si-n dreapta de doua scurteici de nuc sau cires pentru 3-4 butoane pt un radio, insa pana acum am podul plin doar de promisiuni.... Editat Februarie 9, 2016 de Untold Link spre comentariu
Vizitator pre amp Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 (editat) Greu cu lemul.... Eu il am taiat (pentru paturi de arma)de vreo 5 ani,lasat in ploaie,soare,udat,soare,bagat la magazie si cateva bucati puse in atelier pentru orice eventualitate. Inainte de prelucrarea la cote mai apropiate de adevar,controlez umiditatea din camera. Mai un resou,etc. apoi ii dau taietura in linii mari si-l bag la menghine. Dupa ce-l debitez la dimensiunile exacte,il prind iar in menghine impreuna cu alte bucati plane si iar un timp de asteptare. Are naravul sa se indoaie longitudinal,transversal. Dupa atata asteptare,ma induplec sa-i dau alta viata decat a avut el prin gradina. Vreo doua butoane ti-oi face,nu-ma sa-mi dai ceva dimensiuni si sa nu ma iei cu domnule.Sunt inca tanar si dus cu pluta. In plus de asta,sunt nascut in Iulie,deci suntem de-o seama Nu se lucreaza cu lemn neuscat pana la 5-10%,altfel se poate dezbina pur si simplu. Cires n-am,prun, da. Editat Februarie 9, 2016 de pre amp Link spre comentariu
flomar60 Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Si cand am zis eu ca s-a muncit foarte mult la carcasa aia!....tot respectul domnul meu!...la mai multe! Link spre comentariu
Vizitator pre amp Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Poti cumpara lemn uscat de orice esenta visezi. Dar este foarte scump,si cum nu e o treaba profesionala din care sa scoti profit,nu vad rostul. Avantajul e ca-l bagi imediat in lucru,dezavantajul ,pretul pe masura. Asa ca pun an de an la pastrare ce cred ca poate fi folosit. Mai adun de prin padure bucati ramase in urma altora,mai scot cate o radacina de pe unde a taiat vreun tampit. Link spre comentariu
vivian Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 @Untold Daca iti este de folos am citeva bucati de visin cam la FI 60...80mm. O adresa de Email sa iti pun cateva poze. Scuze de offtopic. @albasete Intradevar carcasa arata superb mai putin tabla...merita schimbata Felicitari mesterului tamplar ! Apropo...ai si masina de grosime? Spor la treaba! Link spre comentariu
Vizitator pre amp Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 (editat) Apropo...ai si masina de grosime? Spor la treaba! Am vandut-o ca nu mai aveam loc si o foloseam extrem de rar. Acum imi pare rau. Macar am luat altceva cu banii obtinuti,un strung de lemn si cateva zile de vis in compania celei mai frumoase femei. Nevasta-mea. Multumesc tuturor pentru aprecieri.. Cat de curand,in functie de timpul disponibil,mai apare o carcasa. Ceva mai diferita dar tot pe acolo. Dar sa-i dam legatura colegului @albalux. El va duce la final totul si abia astept sa-l ascult. ....pe amplif nu pe initiator. Editat Februarie 9, 2016 de pre amp Link spre comentariu
albasete Postat Februarie 21, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2016 Ieri am dat prima cheie la amplif. A inceput sa fluiere duios de-ti spargea timpanele. Am sunat un prieten si mi-a adus aminte de fazarea OT-urilor. Dupa fazare, pana la ora 1:30 din noapte nu am avut somn, nu ma mai saturam ascultandu-l ! Ca si sursa de semnal am folosit radioul unui walkman stereo. Cu mufa conectata la sursa de semnal dar fara semnal, zgomotul de fond este abia perceptibil cu urechea bagata in difuzor. In schimb, daca scot mufa din sursa de semnal, are zgomot de fond si mai si fluiera . Ca idee, firele de la Ufilament nu sunt torsadate pana la traf., totul este un amalgam de fire, dupa cum se poate vedea in poza. Testele au fost facute fara carcasa, urmand ca saptamana viitoare sa-mi fac timp sa-l bag in carcasa. Timpul meu este limitat... Link spre comentariu
Vizitator dan voicu Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 Cine v-a facut transformatoarele de iesire,sau sunt cumparate? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum