Vizitator dan voicu Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 Ce tare esti dumitrache. Cand se usureaza viobio pe tine,te bucuri ca de ploaie pe timpul verii. Vai de steaua ta. Link spre comentariu
simson Postat Februarie 23, 2016 Partajează Postat Februarie 23, 2016 Stau cu chirie.Nu-i nimic deosebit. Mobila veche,patul scartie....Uite UN domn inzestrat cu autoironie...o calitate rara in zilele noastre. Link spre comentariu
Vizitator AC DC_176072 Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Amplificatorul acesta depaseste 4W pe canal? Link spre comentariu
Vizitator ionicadelatara Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Pai cand ai Oltul ca sursa de energie...mai conteaza? http://postimg.org/image/77rmsrgjx/ Acum lasand gluma la o parte, nu vad de ce am comenta negativ faptul ca unii se simt mai bine ascultand amplificatoare cu tuburi... Fiecare face ce ii place. O spune unul caruia ii plac mai mult aparatele tranzistorizate...Totusi tuburile au farmecul lor si daca beneficiaza de putina atentie pot fi suficient de bune pt majoritatea gusturilor muzicale.Din pacate eu mai ascult si dubstep si pt asata e cam greu cu tuburi... Link spre comentariu
zal Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 S-a umplut forumul de băieţi deştepţi şi largi în gură. E cazul să se aplice sancţiunile cuvenite. Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Daca a ajuns sa se ia si de @Rares............ Link spre comentariu
Vizitator AC DC_176072 Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Pana la urma poate raspunde careva la obiect,sau ne dam in leaganul culturii vaste? Doamne,ce a ajuns forumul asta. Daca a ajuns sa se ia si de @Rares............ Vad ca si cel care a facut schema,ocoleste raspunsul. Ma gandeam sa-l fac si eu. Am un transformator de 200v cu 450mA si 6,4 cu 1A,o fi suficient pentru varianta stereo? Link spre comentariu
albasete Postat Februarie 28, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2016 (editat) Nu ocolesc raspunsul, dar s-a ales praful de topicul meu. Amplif.ul functioneaza excelent, dar sunt in cautare de boxe adecvate. Nu ezitati, amplif.ul functioneza super. Rog frumos un moderator sa faca putina curatenie pe aici. Multumesc. Editat Februarie 28, 2016 de albasete Link spre comentariu
300B SE Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Ce tare esti dumitrache. Cand se usureaza viobio pe tine,te bucuri ca de ploaie pe timpul verii. Vai de steaua ta. Cultură...și politețe (electronică) ala ”elforum”. Link spre comentariu
Vizitator AC DC_176072 Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Ma gandeam sa-l fac si eu. Am un transformator de 200v cu 450mA si 6,4 cu 1A,o fi suficient pentru varianta stereo? Mai intreb odata. Hai ca-mi raspund singur. Se para ca ar fi nevoie de 200v x1,5A si 6,3 x 2,5-3A. Pentru varianta stereo. Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 Buna ziua ! Va trebuie un transformator alimentare cu urmatoarele infasurari pentru varianta stereo : Secundar 1: 220V current alternativ / 300mA Secundar 2: 6,3V current altenativ / 3A Link spre comentariu
Vizitator ionicadelatara Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 cu doua transformatoare de 220v- 6 v sau 220-12v nu merge?... Link spre comentariu
albasete Postat Februarie 28, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2016 Merg si 2 trafuri dar ce faci cu spațiul de pe carcasa.Mai sunt si OT urile . Așa cum a spus Rareș este corect. Link spre comentariu
Vizitator ionicadelatara Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 (editat) pai daca transformatoarele sunt identice plasezi unul pe carcasa si unul dedesubt pe aceeasi amprenta cu gaurile pt suruburi...il ecranezi pe ala dinauntru si asta e... ca tot era vorba de creativitate ... Editat Februarie 28, 2016 de ionicadelatara Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Februarie 28, 2016 Partajează Postat Februarie 28, 2016 (editat) De ce trebuie sa va complicati cu 2 transformatoare ? Chiar nu va inteleg . Un transformator de alimentare ar fi solutia ce mai buna . Se poate recupera si dintr-un radio cu tuburi electronice . Varianta cu 2 transformatoare identice nu ar fi indicata (parerea mea) Conectati un transformator la retea iar secundarul acestui transformator o sa il conectati la secundarul celuilat transformator . Iar in primarul celui de al doilea transformator veti avea tensiunea de 230V c.a. Dar dvs v-ati gandit la diametrul conductorului din primarul transformatorului ? Adica nu o sa aveti curentul necesar pentru amplificator . Oi fi eu un mic incepator in acest domeniu, dar mai stiu si eu cate ceva . Editat Februarie 28, 2016 de Raresh Alexa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum