Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator lampi Dumitrache S

albasete

Postări Recomandate

Au fost trafurile mele si trimise la rebobinat. Daca doriti, detalii pe mp, sa nu se considere reclama.Traf.ul de retea a trebuit desfacut pentru suplimentarea nr.ului de spire la Ufilament sa am 6,8 Vca in gol. In sarcina, ajunge la cca. 6,4 Vca. Multumesc si pe aceasta cale tuturor celor care m-au ajutat ! 

Link spre comentariu

Pe intrare nu am pus potentiometru. Nivelul semnalului de intrare era reglat din potentiometrul sursei audio. Inca mai am de lucru, gauri pentru fixarea traf.urilor, selectorul de canale de montat, legaturi la mufe, potentiometru, etc. In functie de timpul liber, o sa finalizez amplif.ul. 

Link spre comentariu

Tolele sunt E + I cu intrefier. Sectiunea este de cca. 7 cmp. L-am pus si aseara sa cante, asa cu "matele" insirate pe jos si merge super. Dupa ce-l bag in carcasa o sa merg la un prieten sa-l testez pe niste boxe "dedicate" lampilor. Functie de buget, cred ca mai fac unul. Of, of, in ce-am intrat. Boala grea.

Link spre comentariu

Si cu doua ce faci,muzeu? Am vazut ca unii mai au putin si isi decoreaza habitatul cu ratari audiofile.

Cam deplasata (ca sa nu`i spunem altfel) remarca ....ma rog , fiecare dupa cum il duce mintea  iar regula ca saracul caine moare de alergatura si ....... chiar se justifica !

Link spre comentariu

Tolele sunt E + I cu intrefier. Sectiunea este de cca. 7 cmp. L-am pus si aseara sa cante, asa cu "matele" insirate pe jos si merge super. Dupa ce-l bag in carcasa o sa merg la un prieten sa-l testez pe niste boxe "dedicate" lampilor. Functie de buget, cred ca mai fac unul. Of, of, in ce-am intrat. Boala grea.

Felicitari si pentru amplificator  si pentru  ''boala care ai dobandit-o '' ( m-a prins si pe mine )

Link spre comentariu

Si cu doua ce faci,muzeu? Am vazut ca unii mai au putin si isi decoreaza habitatul cu ratari audiofile.

Unul sunt eu ca le construiesc si pun in "habitac'' dar de unde stii tu ca sunt ratari audiofile?

DOMNULE @ dan voicu daca nu va place aceasta sectiune  a forumului  nu mai intra si........... este mai bine pentru nervii dumneavoastra .

Te rog sa ai mai mult respect .

Stima .

Link spre comentariu
Vizitator dan voicu

Usurel domnilor.

Nu vizez pe niciun membru al forumului. Prea putin ma intereseaza ce fac unii pe aici.

Am facut aceasta remarca cu gandul la cativa amici care s-au molipsit unul de la altul cu facutul de amplificatoare pe lampi.

Fara trafuri de calitate,fara boxe adecvate,bani si timp pierdut aiurea. Pentru ce?

Asa ca va puneti paie-n cap degeaba.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Usurel domnilor.Nu vizez pe niciun membru al forumului. Prea putin ma intereseaza ce fac unii pe aici.Am facut aceasta remarca cu gandul la cativa amici care s-au molipsit unul de la altul cu facutul de amplificatoare pe lampi.Fara trafuri de calitate,fara boxe adecvate,bani si timp pierdut aiurea. Pentru ce?Asa ca va puneti paie-n cap degeaba.

Nu stiu de ce dar am impresia ca tu esti candidat la titulatura de troll.Ne poti arata si noua ceva facut de tine? Poate fi si o laba....de ciorap.Am ciitit citeva din postarile tale ,observ ca iti pute tot pe acest forum,indiferent de topic si sectiune.Lasa oamenii in pace ,fiecare cu pasiunea lui . Editat de viobio
Link spre comentariu

VIORELEEEE  domnul site sa faca ciorapi de lana dar a inceput cu caranbul apoi urmeaza .......................

Sa fim seriosi daca @ Rares a facut un amplificator si la prezentat la un concurs :

http://postimg.org/image/my8mfjw2h/

Si a mai luat un premiu:

http://postimg.org/image/77rmsrgjx/

Cred ca asta spune totul despre aceasta sectiune "amplificatoare pe lampi " , in rest .................. vorbe.

Stima

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări