Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stick memory, nu mai sunt recunoscute datele de pe el ! help

sxnel

Postări Recomandate

Stick memory "Sycron Microdisk" 512 MB plin cu date,pe care nu le mai pot accesa . Imi cere sa-l formatez ... ! :weedman: Stie cineva vreo solutie pt problema asta ? Cum recuperez datele de pe stick ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sxnel

3

• i0nutzb

2

• Blind

2

• Adrian Luben

1

Top autori în acest subiect

poate sa accesezi doar memoria din interior cu alt cititor, dar nu cred ca rezolvi mare lucru si in plus ar fi complicat, deci nu cred ca mai ai sanse sa-ti recuperezi datele n :goodman:

Link spre comentariu

Ca sa recuperezi datele de pe el (inteleg ca partitia e fucked up) foloseste Partition Table Doctor

Nu il... "vede " nici PTD , doar hdd-ul este vazut . :rolleyes: Stick-ul este recunoscut de win. ca si device, dar daca vreau sa il accesez imi serveste:

"The disk in the drive...is not formatted

Do you want to format il now ? "

:axe:

Link spre comentariu

Incearca si cu un program de recuperare a datelor, gen Easy Recovery.L-am folosit la cateva modele de stick sa recuperez datele dupa ce au fost formatate si scrise altele peste.Posibil sa fie si stick-ul in sine.Bafta.

Link spre comentariu

Am reusit sa salvez o parte din date cu Easy Recovery ... fisiere word , excel ceva jpeg'uri . O sa incerc si varianta cu format si apoi recuperare, desi nu cred ca mai iese mare lucru din el !

Link spre comentariu

am cumparat o revista Chip special, luna februarie-martie, unde explica destul de ok situatile de pierdere de date de pe hdd memorii flash, carduri de memorie, si medii optice.impreuna cu revista e si un cd bootabil foarte bun pt recuperari de date de pe partitii bulite sau hdd-uri cu tabele de date amestecate.Asa ca daca mai gasiti o recomand cu incredere. :smt006 Incearca si GetDataBack :smt006

Link spre comentariu

nu-i aşa că atunci când scoţi stick-ul din calculator, dai întai Safey Remove Hardware. Nu? :w00t: :crazy: nu de alta, dar dacă nu faci aşa, apar coruperi de date, deoarece e la fel ca şi resetul pt calculator...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări