sxnel Postat Martie 2, 2007 Partajează Postat Martie 2, 2007 Stick memory "Sycron Microdisk" 512 MB plin cu date,pe care nu le mai pot accesa . Imi cere sa-l formatez ... ! :weedman: Stie cineva vreo solutie pt problema asta ? Cum recuperez datele de pe stick ? Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Martie 2, 2007 Partajează Postat Martie 2, 2007 poate sa accesezi doar memoria din interior cu alt cititor, dar nu cred ca rezolvi mare lucru si in plus ar fi complicat, deci nu cred ca mai ai sanse sa-ti recuperezi datele n :goodman: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 2, 2007 Partajează Postat Martie 2, 2007 Aceeasi lucru am patit cu un Sycron, m-am suparat si mi-am luat un stick LG care e mai lent un pic dar nu pica cand ti-e lumea mai draga. Link spre comentariu
Yo4You Postat Martie 2, 2007 Partajează Postat Martie 2, 2007 Le vede partition magic le poti reface dar is pe duca.Apropo nu tineti tel mobil langa stik . Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 2, 2007 Partajează Postat Martie 2, 2007 Apropo nu tineti tel mobil langa stik .Al meu este metalic, nu il afecteaza absolut nimic :smt003 Link spre comentariu
Blind Postat Martie 2, 2007 Partajează Postat Martie 2, 2007 Ca sa recuperezi datele de pe el (inteleg ca partitia e fucked up) foloseste Partition Table Doctor Link spre comentariu
sxnel Postat Martie 3, 2007 Autor Partajează Postat Martie 3, 2007 Ca sa recuperezi datele de pe el (inteleg ca partitia e fucked up) foloseste Partition Table Doctor Nu il... "vede " nici PTD , doar hdd-ul este vazut . :rolleyes: Stick-ul este recunoscut de win. ca si device, dar daca vreau sa il accesez imi serveste: "The disk in the drive...is not formatted Do you want to format il now ? " :axe: Link spre comentariu
aeromania Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 Incearca si cu un program de recuperare a datelor, gen Easy Recovery.L-am folosit la cateva modele de stick sa recuperez datele dupa ce au fost formatate si scrise altele peste.Posibil sa fie si stick-ul in sine.Bafta. Link spre comentariu
Blind Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 Daca nici asa nu merge, atunci formateaza-l si dupa aia recupereaza datele de pe el Link spre comentariu
sxnel Postat Martie 3, 2007 Autor Partajează Postat Martie 3, 2007 Am reusit sa salvez o parte din date cu Easy Recovery ... fisiere word , excel ceva jpeg'uri . O sa incerc si varianta cu format si apoi recuperare, desi nu cred ca mai iese mare lucru din el ! Link spre comentariu
ionut20 Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 am cumparat o revista Chip special, luna februarie-martie, unde explica destul de ok situatile de pierdere de date de pe hdd memorii flash, carduri de memorie, si medii optice.impreuna cu revista e si un cd bootabil foarte bun pt recuperari de date de pe partitii bulite sau hdd-uri cu tabele de date amestecate.Asa ca daca mai gasiti o recomand cu incredere. :smt006 Incearca si GetDataBack :smt006 Link spre comentariu
i0nutzb Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 nu-i aşa că atunci când scoţi stick-ul din calculator, dai întai Safey Remove Hardware. Nu? :w00t: :crazy: nu de alta, dar dacă nu faci aşa, apar coruperi de date, deoarece e la fel ca şi resetul pt calculator... Link spre comentariu
sborkuti Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 eu de obicei dau eject, e ok? sau e mai bine cu safely remove? Link spre comentariu
i0nutzb Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 nu ştiu de exect la flash pen... dar safely remove este sigur, în tray, lângă ceas... Link spre comentariu
one Postat Martie 9, 2007 Partajează Postat Martie 9, 2007 Incearca si cu un live CD cu orice distribitie de Linux, poate iti vede datele. Eu de exemplu am mai folosit Slax. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum