Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

philips 26pf5321/12

giany

Postări Recomandate

am acest lcd la reparat philips 26pf5321/12,sasiu lc4.31eaa se aprinde ecranul albastru am osd dar cand introduc semnal se blancheaza (ecran negru) dar sunet exista nu merge nici pe intrare av am cod de eroare pe led 8 care inseamna  eroare eeprom scaler unde am un 24c32 daca aveti un dump probat pt. acest model tv MB este cu procesor tda15021h/n1c91 si videoprocesor gm1501-lf

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• giany

5

• dan cod

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

revin cu o intrebare tv functioneaza ok dar in st-by ledul trece in rosu dar face blinking de 2 secunde rosu-stins,rosu-stins nu am mai intalnit o astfel de semnalizare de st-by

am intrat in service si am sters eroarea 8 care o afisa crezand ca poate din cauza aceasta dar tot la fel

Link spre comentariu

nu este activat timer dar este ciudat ca in st-by am o tensiune fixa de 12v iar celelalte de 24v,12v,18v oscileaza in ritmul pulsatiei ledului am sa analizez mai bine sursa in manual service pe care il am sursa este pentru diagonala de 37 si 42 inch si nu corespunde

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări