DiCK Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Buna ziua, Am montat un modul de inchidere centralizata cu doua telecomenzi (asemanator cu cel cu chei briceag) pe Ford Transit Connect din 2004. Ce problema am si de ce apelez la userii mai experimentati: Masina are 5 usi doua: in fata pentru sofer si pasager, doua laterale culisabile si una in spate pentru marfa. Problema este ca modulul de inchidere imi actioneaza la inchidere toate cele 5 usi iar la deschidere doar pe cele doua din fata, fara a mai deschide usile de la carlinga. Acest lucru se intampla datorita faptului ca asa este construita instalatia electrica a masinii, adica daca dai cu cheia in usa spre stanga, se inchid toate usile, iar daca dai cu cheia spre dreapta se deschid doar cele din fata, ca sa deschizi usile din spate trebuie sa dai inca o data cu cheia spre dreapta. In alta ordine de ideii ca sa deschid usile din spate trebuie sa dau de doua ori de chie spre pozitia deschidere. Problema este ca modulul de inchidere centralizata nu trimite doar un singur impuls de deschidere/inchidere a usilor indiferent de cate ori as apasa pe buton si de asta (cred ca nu deschide usile) Cum pot monta acest modul, sau cum pot improviza sa imi deschida si usile pentru marfa (sau macar una singura, cea din spate)?? Multumesc anticipat, ADI Link spre comentariu
ianhus Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Salut. Ma gandesc ca modulul care l ai pus e din ala "universal" daca da, are optiunea sa tina cateva secunde impulsul. (asta pt masini cu inchidere pneumatica). Poti testa sa vezi daca in loc de dat de 2 ori la cheie merge daca o tii lung pe deschidere, daca se deschid toate. Daca da merge smecheria cu pneumatica. Daca nu carpesti un montaj...etc.Stima si spor. Link spre comentariu
DiCK Postat Noiembrie 25, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Multumesc mult pentru sfat si pentru promtitudine, am incercat cu setarea pentru pneumatic si... nimic :( Culmea este ca am incercat ca dupa ce dau comanda de deschidere din telecomanda sa simulez inca un impuls si sa il aplic pe firele masinii sa vad daca se deschid usile din spate si tot mimic; astfel erea simplu, legam, cumva, si firul de deschidere al portbagajului, si dupa ce deschideam usile din fata apasam si butonul de deschidere al porbagajului si deschidea si spatele, dar nu se intampla nimic. Link spre comentariu
Vizitator Johny77 Postat Iunie 21, 2016 Partajează Postat Iunie 21, 2016 ai rezolvat deschiderea de usi spate la Transit Conect? si eu am aceiasi problema la un Transit din 2004 nu deschide spatele chiar si cu dublu impuls pe firul de deschidere din usa sofer Mi-ar fi de ajutor o solutie Link spre comentariu
costynebunu1976 Postat Iulie 24, 2022 Partajează Postat Iulie 24, 2022 La 25.11.2015 la 19:12, DiCK a spus: Buna ziua, Am montat un modul de inchidere centralizata cu doua telecomenzi (asemanator cu cel cu chei briceag) pe Ford Transit Connect din 2004. Ce problema am si de ce apelez la userii mai experimentati: Masina are 5 usi doua: in fata pentru sofer si pasager, doua laterale culisabile si una in spate pentru marfa. Problema este ca modulul de inchidere imi actioneaza la inchidere toate cele 5 usi iar la deschidere doar pe cele doua din fata, fara a mai deschide usile de la carlinga. Acest lucru se intampla datorita faptului ca asa este construita instalatia electrica a masinii, adica daca dai cu cheia in usa spre stanga, se inchid toate usile, iar daca dai cu cheia spre dreapta se deschid doar cele din fata, ca sa deschizi usile din spate trebuie sa dai inca o data cu cheia spre dreapta. In alta ordine de ideii ca sa deschid usile din spate trebuie sa dau de doua ori de chie spre pozitia deschidere. Problema este ca modulul de inchidere centralizata nu trimite doar un singur impuls de deschidere/inchidere a usilor indiferent de cate ori as apasa pe buton si de asta (cred ca nu deschide usile) Cum pot monta acest modul, sau cum pot improviza sa imi deschida si usile pentru marfa (sau macar una singura, cea din spate)?? Multumesc anticipat, ADI Ma ajutati si pe mine careva cu o schita montaj?ori macar in care parte gasesc toate firele de legatura?as vrea sa mi montez singur inchiderea .am un tranzit conect din 2008. Link spre comentariu
costynebunu1976 Postat Iulie 24, 2022 Partajează Postat Iulie 24, 2022 La 21.06.2016 la 20:33, Vizitator Johny77 a spus: ai rezolvat deschiderea de usi spate la Transit Conect? si eu am aceiasi problema la un Transit din 2004 nu deschide spatele chiar si cu dublu impuls pe firul de deschidere din usa sofer Mi-ar fi de ajutor o solutie Salut,ajuta ma cu ceva sfaturi sa mi montez singur inchiderea pe turneo conect in 5 usi.in care parte gasesc conexiunile ,sranga,dreapta? Link spre comentariu
DiCK Postat Iulie 25, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2022 La 24.07.2022 la 10:54, costynebunu1976 a spus: Salut,ajuta ma cu ceva sfaturi sa mi montez singur inchiderea pe turneo conect in 5 usi.in care parte gasesc conexiunile ,sranga,dreapta? Imi pare rau, treaba asta era prin 2015 si nu imi mai amintesc. Firele cred ca le gasesti in stalpul de la sofer, cum stai la volan in staga jos. Nu imi mai amintesc exact, stiu doar ca asta (sa gasesc firele) nu a fost o problema. Problema a fost cu deschiderea usilor din spate (pe care nu am rezolvato) Numai bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum